Our Third Stop In The Maldives – One & Only Reethi Rah
Pictures from our last stop “One&Only Reethi Rah”

 

Här kommer lite bilder från det sista hotellet vi besökte! Denna plats är nog ett av de mest fantastiska ställen vi besökt någonsin. Vykortsvyer överallt, fantastiska restauranger och galna villor. Alla hade en egen hängmatta på “gården” och vissa hade till och med utomhusbio. Alla dessa bilder är tagna på framsidan av vår villa. Helt sjukt! Denna ö var också betydligt större än de andra, men hade då också mycket mer att erbjuda. Perfekt om man bara väljer att stanna på en ö under sin vistelse! Haha så roligt när jag kikar igenom mina bilder. Vi var ju inte alls säkra på när vi skulle gå ut med graviditeten, så har verkligen kämpat med att dölja magen på de flesta bilder, haha. Min mage är tillexempel fortfarande väldigt liten på morgonen och rakt framifrån har jag midjan “kvar”, men bakifrån kändes mest safe… Typsikt nu i efterhand! Aja, kommer nog hinna ta några nya på magen om man säger så. Är ju ett par månader kvar, haha. Puss!

Here comes some pictures from the last hotel we were visiting! This place is by far the most amazing place we ever been visiting. Postcard-views everywhere, amazing restaurants and crazy villas. Everyone had their own hammock on their “backyard” and some villas also had outdoor cinemas. This island was also much bigger than the other islands and had therefor much more to offer. Perfect if you choose to only stay at one place! So much fun when I’m looking through my pictures. We wasn’t sure when we were ready to announce the pregnancy so I tried so hard to hide my bump on almost every picture. Well, I guess I’ll have time to take some more 😉 Xx

8 Responses to “Our Third Stop In The Maldives – One & Only Reethi Rah”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *