MENU
13:11 | October 5, 2017

First Baby Gifts.

Baby,Pregnancy,Uncategorized

First gifts for our little baby

 

Tänkte att jag skulle visa det allra första vi köpte till vår lille bebis! Vi är överens om att inte köpa några “märkeskläder” till barnet då de växer ur dem efter två dagar typ och förmodligen smutsar ner dem efter en timme, haha. Men framförallt för att pengarna känns mer värda att lägga på saker barnet faktiskt uppskattar, hehe. Dessa kunde jag bara inte motstå dock! En filt och en liten mössa från Gucci. Fick övertyga Erik om att “det är sjukt bra kvalité”, haha. Mysigaste materialet någonsin i alla fall (faktiskt)! Detta var innan vi visste könet också, så perfekt att det inte bara fanns i rosa eller blått som mycket annat när det kommer till barnkläder. Beställde det från Gucci’s hemsida! Puss

Here is the first gift that we bought to our little baby! We agreed on not buying any expensive clothes to the baby, it will grow so fast. These ones I couldn’t resist though. A blanket and a little hat! Have to convince Erik that the quality is the best, lol. It’s actually really nice, so cozy! This was before we knew the gender too. Perfect that they had it in other colors than just pink and blue. I ordered it from Gucci’s webshop! Xx

12 Responses to “First Baby Gifts.”

 1. Fanny on

  Hej!
  Hur har du mått och hur mår du i graviditeten? : D
  Hur har det vart med närhet för dig nu dessa första veckor?
  Jag har vart gravid två gånger och båda gångerna har jag haft så svprt för killens parfym , kramar och tappat lusten helt för att jag gått in i min egna bubbla på något vis :D

  Trevlig helg 😀

  Reply
 2. Madde on

  Jag tänkte precis samma om märkeskläder men eftersom att bebisarna växer så snabbt så finns det massoe att köpa på second hand som tex tradera så rekomenderar verkligen att hålla utkik där. Har köpt MASSOR av märkeskläder för typ ingenting där typ som burberry, gant, ralph lauren, tommy hilfiger osv. ☺️

  Reply
  • victoriatornegren on

   svar: Smart! Det tänkte jag inte ens på :) Min kille är dock lite anti märkeskläder på barn, så vi får se, haha.

   Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)