My Birth Video

I samarbete med Libero

My Birth Video

 

Så är min förlossningsvideo uppe! Jag och Erik filmade lite för Gravid Vecka För Vecka men också för privat bruk. Försökte hitta en balans med klippen och tycker att denna video avspeglar min förlossning på ett bra sätt. Som jag nämner i videon tvekade jag mycket med att ta med vissa delar, men jag tycker samtidigt det är viktigt att visa och dela med sig av sina upplevelser. Att bjuda in till det “stängda rummet” och visa att det är något helt fantastiskt som händer där inne. Det behöver inte bara vara smärta och hemska upplevelser. Jag hade ingen förlossningsskräck och min positiva inställning inför min förlossning grundade sig bland annat i Margaux video (vet att många sagt samma sak, heja henne), vänner och familj som berättat om deras positiva upplevelser. Om jag kan få någon annan att känna sig mer positiv inför en förlossning så är det värt att vara lite privat <3 Hoppas ni uppskattar! KRAM

So my birth video is up! Me and Erik made a video for the Pregnancy Week For Week-channel but also for “our selves”. Tried to find a good balance. Like I mention in the video I had a hard time to decide if I should share some parts, but at the same time I think it’s important to invite people to the “closed room” and show people it’s something amazing happening in there, not just pain and horrible experiences. I didn’t have any negative feelings when it came to the delivery of my child, just positive thoughts and excitement. And this positive attitude is a mix between watching  Margaux video (I know many people have said the same thing), friends and family who shared their positive experience. If I can make someone else feel more relaxed facing their childbirth it’s worth being a bit private <3 Hope you like it! Xx

118 Responses to “My Birth Video”

 • Helene says:

  <3 <3

 • Sofie says:

  Jeg forstår ikke meget af, hvad du siger, fordi jeg er dansk, hehe, men hvor er det en fantastisk at se! Så smukt. Du er sej!

 • Louise says:

  Gud vad fin video! Du verkar ju vara hur go som helst ☺️ Så fint av er att dela med er av er förlossning. Jag väntar barn om 2 veckor och går valet och kvalet om jag ska försöka mig på en naturlig förlossning..

  Kram till er!

 • Vilken magisk video. När man fick se klippen på slutet där du krystade så kom tårarna för mig. Blev så himla rörd och Eriks reaktion var att dö för. Jag tror du kommer hjälpa så många med denna videon just för att många är så rädda för att föda barn. Viktigt att både bra och dåliga förlossningar får komma fram. Är så enormt glad för er skull och tusen tack för att du valt att dela med dig så mycket. Du har en så härlig personlighet så det är verkligen på tiden att den får komma fram på dina sociala medier. Stort grattis till er lilla flicka <3

 • Ebba says:

  Sååå fint! Grät en skvätt. TACK! Är en sån tröst för oss lite förlossningsrädda.

 • HS says:

  WOW, such an amazing and beautiful video – I seriously started to cry! I gave birth last september and I agree that people need to hear the “good stories” too. Mine was quite similar to yours, positive feelings and not horrible pain – even though I didn’t received any medical preparations, so thanks for sharing <3 She's so beautiful!

 • Sarah says:

  Åhhh, tusen takk for at du valgte og dele disse fine klippene. Jeg både lo og gråt under denne videoen, og føler meg litt mer positiv når jeg tenker på den kommende fødselen. Er i uke 30 nå, så det begynner virkelig å nærme seg nå. Gratulerer så mye med den vesle prinsessa❤️

 • Josefin says:

  Såå fint att du delar med dig av detta. Sitter här och gråter hur mycket som helst! 🙂 Stort grattis till er!!

 • Hanna says:

  Åh sitter helt gråtfärdig! Precis när hon kom var det finaste jag sett, kollade om det flera gånger. Tack för att du delade. <3

 • Sofia says:

  Wow!! Så bra video. Grattis till tjejen!

 • Anna says:

  SÅÅ fint! Ligger här med förvärkar och blir så himla pepp! <3
  Så himla fint att du delar med dig av din positiva upplevelse, blev så rörd när lilla bebisen kom ut!! Stort grattis till er fina flicka! <3

 • Tania says:

  Childbirth is something incredible) So nice that you were set up positively during the whole process) I even cried at the end of the video!😅 Happiness to your family!❤❤❤

 • Sara says:

  This video is everything 💔 Thank you for sharing

 • Helena says:

  Sitter här höggravid och storbölar, tack för att du la upp denna video! Jag känner verkligen att det hjälper mig inför vad som snart Väntas mig, Min rädsla försvann liiiiiiite iaf. Lycka till med allt och er nya fina familj <3 kram

 • Linn says:

  Åh jag började gråta i slutet när ni filmade från förlossningen. Har ej barn ännu, men det måste vara en sådan magisk känsla!! Längtar verkligen. Grattis än en gång till er båda! <3

 • Besna says:

  OMG I’m not really a sentimental person, but I started crying when your child came out. I am really amazed of myself rn but I guess thats because this is the most beautiful thing on earth. I wish you and your little beautiful family all the best. xx

 • Malin says:

  Å helvette vad jag grinar.. 😭❤ Ska själv föda om 2 veckor, men vill varken föda vaginalt eller med kejsarsnitt. Deppig sits.. 😰

 • Diana says:

  Åh så fint! Gud vad mina tårar kom när du fick upp henne på bröstet. Det är en så magisk upplevelse!!! Meningen med livet ❤️

 • Josefine says:

  Fy vad fint! 😍 Grinade som sjutton. Är själv beräknad om 9 dagar, hoppas på att få en lika bra upplevelse som er 😊

 • Anna says:

  Detta var nog det vackraste jag någonsin sett! Hejja dig!

 • Vad fint att du delar din förlossning. Grät en liten skvätt här 🙂 så fint! Jag har själv 4v till BF och längtar så! Ska förhoppningsvis föda på SÖS om det finns plats. Hoppas du och bebis mår bra. Lycka till med er lilla tjej! Kram

 • Johanna says:

  Jag gråter!!!!! finaste

 • Jennifer says:

  Sitter och storbölar, tack för att du delar med dig! Väntar själv en liten flicka och är nu i vecka 37. Är så nervös över hur jag ska hantera smärtan under förlossningen men efter din video känner jag sån längtan och är så taggad över vad som komma skall. Kroppen är verkligen helt fantastisk!! Stort Grattis till er<3

 • Sandra says:

  Wow, vad fint av er att dela med er! ❤️
  Har själv beräknad förlossning om 6 dagar och blir lite peppad av din video 💪🏻.

 • Besiana Mavraj says:

  Men wow! Skrattade till flera gånger när du förklarar hela förloppen och sen kom det så mycket glädjetårar från videon på när hon kom ut😭😭 att höra henne gråta, sån känsla det måste varit! Grattis till er!

 • Julia says:

  Åh så fint! Har varit så kul att följa graviditeten och förlossningen. Grät (skyller amningshormoner). Kram!

 • Nathalie says:

  Tårarna rinner! WOW vilket starkt ögonblick när man fick se hur du krystade ut henne. Får flashbacks från min egna förlossning (9 månader sedan). Tack tack tack för att vi fick se! All lycka till din fina lilla familj 💗💗💗

 • J says:

  Åh, började verkligen böla på slutet när er lilla tjej kom och man märkte hur berörd Erik blev. Så himla fint! <3

 • Noor says:

  This was so beautiful! I literally cried when your child came out! God bless you and your family 💕❤️

 • Amanda says:

  Underbart!! Å herregud, nu vill jag ha barn ännu mer!!
  Älskar när du krystar och när Erik pussar dig på slutet blev hela hjärtat varmt. WOW!

 • Kelsey says:

  Herregud, tack för att ni delar med er Victoria!! Och stort grattis till er lilla! <3

 • Christy says:

  Wow! So amazing that you did this, absolutely agree that people need to hear the positive and you kept making me laugh! 😅 Så himla fint! Grattis till er! 💗

 • Frida says:

  Herregud vad fint!! Tusen tack för att du delar detta från en höggravid ung tjej som sitter med väldigt blandade känslor inför förlossning, nu lutar det lite mer åt det positiva💗 ber till gudarna att allt går lika bra för oss som för er👏🏼

 • Sofia says:

  Så grymt jävla jobbat och så himla fin liten familj ni är❤️ Helt magisk video ❤️

 • Patrycja says:

  Lol such a stupid thing to show private life .. unsubscribe sorry very inmature

 • Paulina says:

  Så glad för er skull, vilken fantastisk liten flicka ni fått. Vet att du kämpade med humöret i slutet av graviditeten och tycker det är härligt att du väljer att berätta om dina känslor och dela med dig av delar av din förlossning. Man bli berörd och jag önskar er all lycka till framåt!

 • Sara says:

  Men asså tjeeeeena vad jag började böla vid klippet när hon precis kommer ut!! Så fint på något sätt

 • Frida says:

  WOOOW. Så himla fin video! Stort grattis till er dotter :D<3

 • Sara says:

  Åh herregud vad jag bölade när hon kom ut. Fick mig att tänka tillbaka på min egna förlossning för 2 månader sen när jag fick upp min prins på bröstet, finns ingenting i hela världen som slår den känslan och det ögonblicket! Vill bara återuppleva just det ögonblicket där och då, önskar så att vi hade filmat precis när han kom ut också men vi var helt inne i allt som hände där och då. Ååååh vad jag önskar att man kunde resa tillbaka i tiden och bara få uppleva om allting igen!

 • Malin says:

  Vilken magisk upplevelse ni har varit med om! Är på rast på jobbet och sitter och gråter till videon, så otroligt fint! Stort grattis till er <3

 • Roksana says:

  Oh Victoria, you’re such a strong and beautiful woman!
  It’s really amazing though I don’t understand a word Swedish, I started crying as she came out (I think everybody cried after that scene!)
  It was so real, so thank you for sharing stuff without filter. Love you

 • Penny says:

  Åh gud vad fint! Sitter här på jobbet och fulgråter. 😀 Ingen mascara kvar här inte. Är i v. 26 och hoppas på en lika bra förlossning som din.

 • Ida says:

  Åh! Jag är två dagar över tiden och var lite osäker på om jag skulle våga kolla men WOW! Herregud vad jag grät när er flicka kom ut, så mäktigt! Håller tummarna att vår förlossning blir lika fin. Stor kram och tack för att ni delade med er! <3

 • Emma says:

  Sååååå fin video!! 😍😍😍 nu önskar jag att vi också filmat min förlossning! Ska definitivt göra nästa gång! Blev alldeles gråtig och rörd, det är fasen det häftigaste man kan göra – att föda barn! ❤️

 • Hedda says:

  Oii, så koselig <3333333

 • Emma says:

  Så fint! Tycker att dina vloggar är helt fantastiska och den här gången växlade jag mellan gapskratt och gråt. Tycker verkligen att du borde ge vloggande en chans efter gravid vecka för vecka. Tack för att du delar med dig!

 • Caroline says:

  tack tack TACK för att du delar med dig av er upplevelse!

 • E says:

  Åh vad fint att du delar med dig av den här videon!

  Vi har ännu inte barn men har bestämt oss att försöka efter vi gift oss i sommar. Blir så pepp av din video! ❤️❤️❤️

 • Sandra says:

  Så himla fint! Jag sitter med mitt första barn i magen och ser denna fina förlossning och tokbölar! Det har varit så overkligt för mig med graviditeten så länge, men nu längtar jag så mycket efter vår lilla tjej! Kram

 • Johanna says:

  Så fint ❤️ Min tur om några månader, hoppas jag får en lika fin upplevelse som dig!

 • Malin says:

  TUSEN TACK för att du delade mig dig av er upplevelse! Verkligen hur fint som helst <3 Jag ska föda i juni och känner mig varken orolig eller nervös inför det. Men så himla, himla skönt att få se och höra din lugna inställning!

 • Jackie says:

  Tack för att ni delade med er av er förlossninshistoria! Så himla fint och jag fick verkligen en känsla av lugn av att se denna video! Efter denna video tillsammans med marquex förlossningsvideo har jag helt bytt inställning till vaginal förlossning!! Så tusen tack för att du/ni valde att dela denna video, det kommer hjälpa många <33

 • Moa says:

  Du är SÅ söt! Önskar att jag haft en så pass fin och “lätt” förlossning med mina två utan att veta alla detaljer om din! Älskar videon! KRAM!

 • Maria Mroxx says:

  Åh vilken fantastisk video! Tacktacktack för att du valde stt dela din upplevelse. Är i vecka 21 och har förlossningsskräck men av din video kändes jag att jag fan ska klara av det jag med! Fällde en glädjetår när hon kom ut, så vackert!

 • Hanna says:

  Började gråta själv, såå fint!! Lycka till med allt bästa ni❤️❤️❤️

 • K says:

  jag har inte ens barn och jag började gråta direkt!!

 • Josefine says:

  Åh så fint! ❤️ Det var ingen bra idé att kolla på videon på jobbet när jag är sex månader gravid, sitter och gråter helt öppet haha. Längtar så tills vi får träffa vår lille kille, tack för att du delade med dig och stort grattis till eran fantastiskt fina dotter!!

 • Frida says:

  GUUUUD så fint!!!!!!! Jag blev helt tagen av precis när hon föddes och jag är tämligen ointresserad av att själv skaffa barn plus brukar inte bli såå rörd men jag lipade!

 • Jasmine says:

  Så himla vackert av dig och dela med. Blir helt tårögd 😭😍🙏🏽

 • Felicia says:

  Du ska ha en sån enorm eloge för att du delar med dig av den här vackra vackra videon! Sitter här och gråter, vilken häftig grej att få ta del av. Är själv 22 år gammal och barn är inte på kartan än på ett tag, men TACK för att du fått mig att slappna av kring hela grejen om förlossning, så himla viktigt för många unga tjejer att se! Stort grattis och många kramar <3

 • Marie says:

  So beautiful!!! I cried a lot! ❤

 • Madeleine says:

  Tack fina du för denna fantastiska videon! Jag är i vecka 26 och väntar mitt första barn och uppskattar verkligen att du delar med dig av er upplevelse och förlossning 🙂 grät som en tok när jag tittade på videon! Så häftigt! Jag och min sambo väntar också en liten flicka och jag ser verkligen fram emot att följa dig och din fina familj på er resa 🙂

  Kram Madeleine

 • Julianne says:

  Så utrolig fint – Takk for at dere deler <3

 • Malin says:

  Men så fint!! Fick kämpa med gråten i halsen på slutet❤️

 • Mikaela says:

  Så himla fint <3. Bölade som en tok när du fick upp henne på bröstet. Födde i exakt samma rum som dig på SÖS så blev lite extra nostalgisk.
  Är säker på att du hjälper många genom att dela en så positiv upplevelse. Jag hade också en fantastisk förlossning och jag tycker man sällan hör om dom. Kanske har man mer behov av att prata/skriva om sin upplevelse om man haft en negativ sådan.
  Kram till er och er fina lilla dotter:)

 • Michelle says:

  Tack för att du delar med dig av din förlossning! Nu ör jag mer taggad än någonsin att föda ut vår lilla flicka 💗

 • Hedvig says:

  Tack för att du delar med dig av klipp från när hon kom ut. Så otroligt häftigt och fan vad duktig du var. Blev så berörd och storgrät! Så himla fint ❤️

  Jag längtar så mycket efter att få barn och att få föda🙈

 • sandra says:

  Kommenterar aldrig men alltså fy vad jag grät, är i v. 23 och är lite nervös inför förlossningen då man oftast får läsa om folks skräckhistorier. Tack för detta!!! ❤

 • Emma says:

  Allltså sååååå fin!!! Sitter här med tårar i ögonen❤️ Så fantastiska föräldrar denna lilla tjej har ❤️

 • Amanda says:

  Det här är den den första, och enda, förlossningsvideon jag har kollat på men fick en väldigt positiv känsla! Återigen grattis till tösen 🙂 vill också säga att jag grät mot slutet när du fick upp henne på bröstet. Så vackert på nåt sätt! Jag och sambon har bestämt oss för att börja försöka i vår nu 🙂 jag tänker inte på annat om dagarna än att vi (förhoppningsvis) kommer vara föräldrar om ett 1år. Kramar

 • Jeanette says:

  Så fint!!! Jag är i vecka 40 och jag känner mig sååå himla klar med att vara gravid nu! Hoppas på en lika fin upplevelse av förlossningen som du fick 😊

 • Karin says:

  Fällde en tår! Tack för att du delade med dig!

 • ILS says:

  Tack för att du delar med dig! Jag är i slutet av graviditeten och denna video hjälper mig att ladda inför förlossningen. Det känns så naturligt och avdramatiserat när du berättar! Jag visade min man denna videon också och både jag ovh han började storböla i slutet. Helt fantastiskt. Grattis till er!

 • W says:

  Alltså😭😩😍 Älskar ”fitta vad ont”, skrattet därifrån gick snabbt över till glädjetårar när du krystade, hur sjukt att man kan känna med någon så? Och sen skratt och tårar igen när Eriks första pappaljud kommer, så fint och äkta! Är själv snittad på grund av rädsla och avundas verkligen sånna här härliga förlossningar, ni gör verkligen skillnad, du och Margaux, kommer troligen snittas igen vid en eventuell tvåa men ni har åtminstone fört mig ett steg närmare till att kanske våga mig på en vaginal förlossning! Och, hoppas ni drar igång poddandet snart igen, måste få veta hur det gick med bajseriet, torkade dem också?! Haha

 • Michaela says:

  Tusen tack för att du delar med dig ❤️ Är i v 36 och nu längtar jag ännu mer till att få träffa min lilla tjej ☺️ Helt fantastisk video!

 • Linnsie says:

  Helt fantastiskt att se! Sån fin familj❤️

 • Iris says:

  Omg grät som en bebis!! Är utomlands och hotellpersonalen kollade bara liiiite när jag helt plötsligt brister ut i gråt och min kille står och skrattar åt mig, hehe.. Så jävla fint!

 • Matilda says:

  Gud va fint. Grät lite när hon kom ut. Måste varit en underbar känsla ❤️

 • Kristin says:

  Asså wow vilken häftig upplevelse det måste va å föda barn! Ja skrattade högt när du svor å skrek av smärta, jag lär oxå göra det när det väl är dags! 🙈 Grymt jobbat, superfin liten tjej ni fått! Grattis!

 • Ella says:

  Wow, grattis! Vilken kämpe du är som klarade dig igenom en förlossning! Kunde inte hålla tårarna inne när hon kom ut och när man hör Erik hur glad han blir <333333
  Jag önskar er all lycka till i framtiden som nyblivna föräldrar :)))))))

 • Sofia says:

  Hej Victoria, TACK! För din video. Jag är gravid nu i vecka 6 (så väldigt tidigt). Men gud vad jag börja gråta. Tack! Och jätte bra val av klipp osv. Tack för att du dela med dig <3

 • Pamela says:

  👌

 • Jesika says:

  I love u

 • Jesika says:

  I love

 • Kerstin Seibold says:

  So cute

 • Monika Abrahamsen says:

  Nice

 • karam says:

  i want to see that birthvideo

 • rebecca says:

  beautiful creature

 • Yeara assayag says:

  Wow so inspiring birth video, my name is yeara assayag from israel, im following you and love your instagram feed so much! Keep it up!

 • Shadwa says:

  Ohhh

 • Helena says:

  You are beautiful

 • Julianna says:

  I love babies!

 • mae says:

  such a free minded and lovely person !
  just the best wishes for you and your fam ! 🌷

 • belle says:

  beautiful

 • Chloe says:

  Cute baby!!!!

 • Kharisma says:

  Your baby so cute

 • Tharushi says:

  Beautiful

 • Katerina says:

  Really interesting

 • Laetitia Sassine says:

  Hi

 • Melanel says:

  xx

 • Kristina says:

  🤰👶🏻

 • Devid says:

  I wana see birth

 • Devid says:

  I wana see your birth

 • Deimante says:

  I want to see it!

 • Julia says:

  @seranajulia

 • Rana says:

  Love ur instgram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *