Pregnancy Week 33

53 days left
Weight: +10 kg


Bebis:
Enligt appen “ska” bebis väga runt två kilo denna vecka men gjorde ultraljud idag och hon väger enligt den mätningen 1600. Under medelkurvan för storlek men följer ändå sin kurva! Har för mig att det var samma för Ellie. Jag verkar bära lite mindre barn helt enkelt! Bebis har också lagt sig med huvudet nedtill och hoppas hon fixerar sig helt snart.

Mitt mående: Nämen hör och häpna? Allt går verkligen så bra. Lite därför det känns tråkigt att dela med sig också, haha. Är absolut mkt tröttare på dagarna, sover sämre osv men det är nog lika bra att vänja sig med, haha. Fått några mentala dippar men tror det är mer att sommaren är slut och lite sån ångest än något riktigt så graviditetsrelaterat. Men såklart förstärks kanske känslorna pga det. Har gått från att känna att jag är stressad för att denna graviditet ska ta slut till att mentalt landa lite mer i att jag vill att bebis ska vara här nu. Det ville jag såklart innan också, men ni fattar.

Mina cravings: Också OERHÖRT trist denna graviditet. Är liksom helt som vanligt. Vart är alla dessa otroliga ha-begär och den där tillfredställen man bara upplever som gravid? Hoppas fan det kommer nu i slutspurten.

Kropp: Ingen svullnad, ingen foglossning, inga “problem” med sammandragningar. Vad är detta? Börjar känna mig aningen otymplig bara och lite småless på att inte kunna bära saker riktigt som jag vill. Kan absolut bli lite öm i svanken på slutet av dagen, men en natt i sängen på det and it’s all fine.

3 Responses to “Pregnancy Week 33”

  • Natasja says:

    Gud så sjukt och underbart att du slapp foglossningen andra graviditeten! Jag hade såna problem när jag var gravid och kunde knappt gå, tänkte att såna problem definitivt kommer nästa gång också men nu får man lite hopp 😊

  • Josefine Johansson says:

    Åh ändå härligt med en så smidig graviditet 😍 Du strålar tycker jag!

  • RM says:

    Hallå Victoria, jag är i stort behov av inspo till hösten nu haha… Skor (sneakers, stövlar) jackor, väskor osv! Vart ska jag ens börja? Önskar en guide! 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *