Pregnancy Update: Week 36

29 days left
Weight: +12 kilo

Bebis: Åh, hon är så stor nu. Klappar magen för att vara henne nära, vi pratar med henne ofta, speciellt Ellie och får lite buffar som respons. Så kul! Hon hade ju valt att vända på sig till förra besöket hos barnmorskan. Men så var jag tillbaka idag och hon ligger rätt!

Mitt mående: Har haft en riktigt dålig graviditetsvecka. Först beskedet om att hon inte ligger rätt och alla känslor kring att förbereda sig mentalt för ett eventuellt kejsarsnitt. Sedan bara rätt mentalt slut och på det blir Ellie sjuk och smittar oss alla, Erik är borta och ja det är tufft att vara gravid, sjuk och ensam med en treåring. Var så laddad på att “komma igång” lite innan bebis kommer och få bort lite underliggande stress så jag bara kan fokusera på förlossningen sen. Så nystart nästa vecka! Känns redan bättre efter dagens besked.

Mina cravings: Alltså jag var överlycklig tidigare i veckan då jag fick en sådan riktig craving att Erik fick springa på affären och handla, GB Glace Texas Pecan och Daim. Men så skulle jag äta och pga förkylning hade jag typ ingen smak?! Den besvikelsen.. haha. Men nu är jag frisk igen så nu jäklar blir det glass för hela slanten!

Kropp: Nu börjar jag känna mig lite öm och skev ändå, haha. Gunget börjar komma i stegen, den tunga andningen och svullnaden. Och nu skulle jag också säga att utseendet börjar svika, TYVÄRR! Haha. Kanske bara en känsla, eller inte men det är så kort tid kvar nu så bara att blunda och hålla ut 😉 Nej skämt åsido så har jag varit så skonad från allt denna graviditet att vad som än händer nu kommer jag vara evigt tacksam för att ha upplevt den.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *