First Family Photo

Our first family photo

 

Hej fina! Ber om ursäkt för dålig närvaro här på bloggen. Nu har jag i alla fall fått tid att sitta ner och gå igenom alla era kommentarer och svara. Tack för att ni delar med er av era erfarenheter så fort jag har några funderingar, jag blir så otroligt glad och tacksam. Vi har inte riktigt fått in några direkta rutiner med henne ännu då hon är lite oberäknelig med sina sömn och mat-behov, haha. Med stor fokus på familjen föregående vecka så hamnade jag lite efter med jobb också så försöker jobba ikapp. Men snart så får vi förhoppningsvis till det och då är jag tillbaka som “vanligt”. Berätta gärna vad ni läser mer av i bloggen. Det blir ju ett litet nytt fokus nu när graviditeten är över och bebis är här istället. Puss!

Hello cuties! Sorry for the bad presence here on the blog. Now, at least I have time to sit down and review all your comments and answers. Thanks for sharing your experiences as soon as I have any reflections, I’m so glad and grateful. We have not really gotten in any direct routines with her yet, when she is a little unpredictable with her sleep and food-need, haha. With a great focus on the family last week, I’m a bit behind with some work so I try to catch up. But soon we will hopefully get more routines and then I’ll be back as usual. Please tell me what you read more about in the blog! It’s a new chapter now with her instead of the pregnancy. Kiss!

14 Responses to “First Family Photo”

 • Linnea says:

  Allt som har med Lillan och göra är så himla roligt att ta del av!!

 • Nirvana says:

  Oh, So beautiful photos, I love!💋

 • Jag saknar dina outfits! Vi har helt olika stilar men det är något jag saknar. Nu när du är mer öppen så hade det varit roligt om du kunde berätta mer kring dina tankar gällande styling, trender du ser fram emot osv 🙂 Tycker det är kul att läsa om nya mammalivet också men det kan bli lite mycket så variation hade varit kul. Förstår att det inte är jätte lätt men bara tips och idéer 🙂

 • Cf says:

  Start by introducing her to us maybe??

 • Emma says:

  Men åh så fin bild!
  Längtar efter nästa poddavsnitt😍 bästa när man är ute med vagnen!
  Hur mycket kommer du att vara mammaledig om dagarna? Jag som har ett ”vanligt” jobb har vart hemma i 1 år och bara vart med min son, skulle aldrig vilja jobba samtidigt (har ju dock ett tråkigare jobb än dig😂) och i början är man ju så mycket i sin bebisbubbla. Hur känns det att jobba samtidigt?

 • Emelie says:

  Jag undrar verkligen hur dessa goalsbilder tas? Har ni en fotograf som kliver in när ni lagt er nakna under täcket? Eller står kameran på stativ i sängen? 🙈 t

 • Linda Ekström says:

  Åh så fina ❤️ Skulle inte du kunna visa hur ni har det hemma, hur det ser ut där (inredningen) så nyfiken! Kram på er

 • Regine says:

  Heilt nydelig,
  vakker liten familie <3

 • Ida says:

  Verdens fineste lille familie <3 ikke be om unnskyldning, jeg liker å lese alt du deler og går ikke lei av babysnakk 🙂

 • Jess says:

  Läsa om familjelivet och speciellt lillan. Älskar sånt!!

 • Johanna says:

  Så fin och mysig bild! 🙂

 • A says:

  Måste först säga att jag äääälskar dig & din humor alltså du är så jävla skön haha!! Därför skulle det vara kul med fler vloggar nu när bebis kommit, & i allmänt om familjelivet mixat med annat i vardagen t.ex outfits. Så, mycket om er & hur livet är nu, men också blandat med det du tidigare skrivit om + vloggar! Kram <3

 • Sarah says:

  Känn ingen stress med rutiner. I början får man kör på i deras takt, mat ca var 3-4 timme men ibland varannan eller mer. Barn behöver inte rutiner förrän ca 6 mån. så som sagt, ingen stress. Njut här och nu och ta dagarna lite som de kommer <3

  • victoriatornegren says:

   svar: När det kommer till jobb mm så är det väldigt bekvämt med rutiner för min egen del 🙂 Kan ju trots allt inte vara helt ledig. Men tids nog får hon nog ett tydligare mönster så vi kan planera lite bättre. Kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *