Questions About The Pregnancy

Ultrasound images from the latest visit

 

Idag är det ju gråare än gråast utomhus. Tänkte fota en look men det blir lite svårt där ute i spöregnet, haha! Har suttit och samlat ihop ett inlägg med svar på massor med frågor jag fått av er angående graviditeten och bebis. Så det kommer upp snart! Är det någon fler av er som har frågor så är det bara att slänga iväg en kommentar. Nu ska jag försöka ta mig ut i spöregnet för en liten prommis (promenerar varje dag nu) och sedan köpa lunch. Bjuder på ultraljudsbilder, tagna med min kamera som gick sönder i Maldiverna. Glömde helt bort. Fick bli lite ofrivillig grynig effekt, tur det är inne nu 😉 Våra ultraljudsbilder blev förövrigt dom sämsta någonsin. Barnmorskan bad till och med om ursäkt, haha. Bebis låg upp-och-ner så blev supersvårt. Kram!

Today it’s SO gray outside. I was planning to shoot a look but It’s a bit hard in the rain, lol. I’ve been sitting with a post with some answers to all the questions I got of you about the pregnancy and the little baby. So it will be up soon! If you have any more questions, feel free to ask whenever. Now I have to go out for the daily walk and then buy some lunch. I’ll share some ultrasound images, which I took with my broken camera. Totally forgot! Some unplanned grain on the pictures, lucky me it’s a trend right now, lol. Baby were lying up side down so it was impossible to get good ultrasound pictures btw, they even apologized, lol. Xx

12 Responses to “Questions About The Pregnancy”

 • Sarah says:

  Hur redigerar du dina bilder? Är det samma som du gjort ett inlägg om tidigare? Får inte till så bra som du kan du inte visa hur du gör igen, vill du svara är du såå supergullig! Grattis till graviditeten och tack för en grym blogg! FU inspirerar!!!

  • victoriatornegren says:

   svar: Jag använder annat filter och fixar rätt mycket i photoshop 🙂 Kanske måste göra ett eget filter, får så himla mycket frågor, haha. Tack snälla!

 • Lavendel says:

  haha exakt sådär ser ultraljudsbilderna ut från min dotter Lilly också 😅🙊 Grattis igen, ni har verkligen den bästa tiden i livet framför er.

  • victoriatornegren says:

   svar: Haha så typiskt att dom ska ligga sådär just när man ska kika! Men äsch, blir ju fler gånger 🙂 Tack snälla!

 • Emma says:

  Stort grattis till er! Fick själv en liten kille i juni♥️
  Älskar din blogg och hoppas på många uppdateringar om graviditeten och sedan livet med bebis.

 • Frida says:

  Grattis så himla mycket till graviditeten!! Såå kul! Undrar om du/ni inte tänkt på risker för zika nu när ni är ute och reser? Är själv gravid i v 20 och vi fick ändra våra resplaner till ett zikafritt område 🙂 Ha det bra!/F

 • Erica says:

  Off topic!! Men jag tycker att Eriks tatuering är SÅ cool, betyder den något speciellt? Om så, vad?😍 Kram på er båda <3

  • victoriatornegren says:

   svar: Ja, alla hans tatuering betyder olika saker som ligger honom nära om hjärtat. Tyvärr är det bara han som vet om de flesta av dem, haha 🙂 Men alla är kopplade till speciella minnen och band.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *