My Product Spring Guide: Part 1 – The Basics & The Budget.

leather

The Black Leather Jacket: 1. Missguided here 2. Zarahere 3. H&M – here

mum2

The White Shirt: 1. Asoshere 2. Gina Tricothere 3. Asoshere

mum9

The Classic Bomber: 1. Rut&Circlehere 2. Mangohere 3. Monkihere

mum1

The Mom Jeans: 1. Asoshere 2. Topshophere 3. Monkihere

mum3

The White T-shirt: 1. Asoshere 2. Asoshere 3. Vilahere

mum10

The White Sneaker: 1. H&Mhere 2. Eytyshere 3. Adidashere

 

Hej fina! Här kommer del 1 av min lilla vår-guide när det kommer till garderoben. Först ut är som ni kanske ser, the basics. Detta är alltså den bas som är ett måste för mig i min vår-garderob. Plagg som jag helt enkelt inte hade “klarat” mig utan. Så här har ni väl helt enkelt min stil i ett nötskal, förutom de helsvarta jeansen jag inte tog med. I nästa del kommer jag sätta lite mer fokus på vårens trender och plagg som kanske har lite kortare livslängd i min garderob. Puss!

/ Hi guys! Here is par 1 of my little spring guide when it comes to the wardrobe. First out it like you can see, the basics. So here is some basic pieces I just need to have in my wardrobe. My style in a nutshell, except from the black jeans I didn’t put up here. In the next part I will lay some more focus on the trends and pieces that don’t last as long in my wardrobe. Kisses!

9 Responses to “My Product Spring Guide: Part 1 – The Basics & The Budget.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *