Competition – Win A Saint Laurent Bag.

elnett5

 

Nu har jag en rolig tävling för er ska ni veta! Priset är nämligen en fantastisk väska från Saint Laurent. Det du behöver göra är att ta en bild på innehållet i din handväska (likt ovan) och lägga ut på er Instagram. Ni måste ha öppen profil och använda hashtagsen #ELNETT #INMYBAG! Detta är alltså ett samarbete tillsammans med L´Oréal och deras hårspray från Elnett. Älskar själv denna produkt, storleken är bäst! Så perfekt att ha med sig även i de mindre handväskorna (ibland har jag den till och med i fickan, haha).  Extra smidigt med små flaskor när man reser eller när man ska ut på festligheter. Så in och läs mer om tävlingen här!

/ Now I have the best competition for you guys! The price is an Saint Laurent bag. The only thing you need to do is take a picture on what’s in your handbag (like the one above) and share on Instagram with the hashtags: #ELNETT #INMYBAG. Don’t forget that your profile must be open. So, this is an collaboration with L´Oréal and their hairspray Elnett. I love this product my self! So smooth to take with you even in the smaller bags (sometimes I even wear it in my pocket, lol).  I appreciates it the most when I’m traveling our going out for some drinks. Read more about the competition here! Xx

I samarbete med L´Oréal.

6 Responses to “Competition – Win A Saint Laurent Bag.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *