London Day 2 #GuidedByStyle

gmm

Breakfast at NAC 

g5

Pubbing at The Anchor & Hope.

mjau

Lunch at The Good Life Eatery. 

Gm

Shopping at Dover Street Market. They had almost all of my favorite brands! Wearing jeans (here) and T-shirt (here) from Gina Tricot.

gmmm

NAC had the greatest Avocado toast & Shakshuka.

 

Hej fina! Här kommer bilder från andra dagen i London. Guiden tog oss till NAC där vi åt frukost, så himla mysigt ställe mitt i Mayfair. Vi besökte även Dover Street Market, ett ställe jag besökt i New York och inte hade en aning om att det fanns i London. Det är ett litet modehus med märken som Commes Des Garcons, The Row, Céline & Gucci. Dom har även ett Nike Lab. Man fick tyvärr inte fota där inne annars hade jag visat er, älskar arkitekturen.

Sedan åt vi lunch på The Good Life Eatery. Jag har varit där tidigare och ätit frukost som är magisk, så himla mysigt ställe. Vi valde det som ligger i South Kensington då det är mitt favoritområde i hela London, så strosade vi runt där ett tag. Efter det hade vi tänkt äta middag på The Anchor & Hope, tyvärr hade det inte öppnat för middag ännu. Det är en pub som ligger i ett riktigt grymt område, ett ställe vi absolut kommer åka tillbaka till och försöka pricka in rätt tid för middag. På kvällen väntades det musikal! Bästa tipset so far. Guided By Style har visat oss till så många bra platser och jag kommer helt klart använda denna guide när vi åker till Paris eller Berlin.

Att använda reseguiden: Guiden hittar du på Gina Tricots hemsida (här). Där väljer du vilken stad du ska besöka – London, Berlin eller Paris. När du valt stad kommer fyra olika profiler upp med olika stilar, där väljer du den profil som passar in på dig bäst. Där kommer tips kring dags, kvälls och natt-aktiviteter upp. Jag googlade upp alla ställen och gjorde sedan ett eget schema med mina urval.

/ How To Use The Travelguide: You find the Guide on Gina Tricots website (here). There you choose which city you’re going to visit – London, Berlin or Paris. When you’ve been choosing the city, you will see four different profiles with four different styles to choose from. Choose the one that fits you the best and her tips with day, evening and night-activities will come up. I googled all the places and made my own schedule with the tips I wanted to visit. 

I samarbete med Gina Tricot.

9 Responses to “London Day 2 #GuidedByStyle”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *