Leather Jackets X8.

namnlos

Adlinks: 1. HERE // 2. HERE // 3. HERE // 4. HERE // 5. HERE // 6. HERE // 7. HERE // 8. HERE

 

Hej fina! Ny månad och nya val från Shopbop.com. Denna månad har jag plockat ut mina favoriter när det kommer till läderjackor. Jag har alltid föredragit kortare läderjackor men nu på senaste har jag börjat tycka lite längre är väldigt fint också. Silverdetaljer kommer nog för mig alltid vara givet och någon detalj som ger en extra biker-feeling är det jag letar efter hos den perfekta läderjackan. Kram!

/ Hi guys! New month and new choices from Shopbop.com. This month I’ve been choosing my favorites when it comes to leather jacket. I always liked the shorter ones more, but lately I started to like the longer ones as well. Silver details will most likely always be my favorite and some detail that gives the extra biker-feeling. Hugs! 

5 Responses to “Leather Jackets X8.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *