Snapshots from The Seychelles.

seysnap

On the beach “Anse Georgette” earlier today. Wearing my Lace Up-bikini. Get it here.

seysnap6

A quick stop to cool down at La Digue. In my own designed swimsuit of course! Get it here.

seysnap7

Drinks and an amazing buffet and view from Snack Bellevue at La Digue. 

seysnapi

Me and Annie found a little baby starfish (to pose with ;))

seysnap1

Perfect beach for snorkeling at the Lemuria Resorts hotel main beach. We saw a small shark!

seysnap3

Most clear water I’ve ever seen. Found this “hidden” beach at La Digue called “Anse Coco Beach”. 

 

Här kommer lite bilder från dagarna här. Har så mycket på kameran men får börja såhär helt enkelt. Det är så otroligt vackert här, verkligen så kallade vykorts-öar! Finns så många fina stränder på varje ö vi besökt att man blir bortskämd. Idag sa vi till och med “nä, denna strand var ju inte mycket att hänga i julgranen”, så är den ändå utmärkt till en av världens vackraste typ, haha. Imorgon sätter vi igång tidigt igen då vi har en inplanerad båttur vår sista dag så nu ska jag lägga mig. Puss!

/ Here comes some pictures from the last couple of days. So much photos have been taken but I start with these. It’s so beautiful here, that postcard-feeling. Tomorrow we start early because we have arranged a boat trip on our last day so I have to get some sleep. Kisses!

In collaboration with Trelika.

19 Responses to “Snapshots from The Seychelles.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *