Vacay Look – City Shorts, oversized linen shirt and sandals.

sei1 sei2 sei3 sei5

 

My Look:

Shorts – Forever 21
Shirt – Old one
Bag – Balenciaga
Sandals – Hérmes

Hej bästa! Nu är vi tillbaka på en lite större ö. Vi har sett så otroligt vackra platser på La Digue, men fasen vad skönt det är att komma till en fräsch villa, ha ett fungerande wi-fi och inte ha sand i alla hål 24/7. Haha! Vi har jobbat bort en hel del så jag ser verkligen fram emot dessa dagar på Praslin. Vi har hyrt bil så vi ska åka runt ön lite idag. Så nice! Älskar att utforska platser med bil. Såhär såg jag ut inför middagen igår i alla fall. Hörs mer ikväll! Puss

/ Hi guys! Now we’re back on a bigger island. We seen some amazing places on La Digue but I must say it feels damn good to be back to a nice hotel villa, have a wi-fi that works and not have sand in every whole 24/7, lol. We worked a lot so I really looking forward to the days we have left here on Praslin. We have rent a car so we will drive around the island today. Love to explore places with a car. However, This is my dinner look from yesterday! Talk to you more tonight. Best. 

8 Responses to “Vacay Look – City Shorts, oversized linen shirt and sandals.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *