Oral B “3D White” – The Result.

oralb3 oralb1

After 3 days with Oral B “3D White”.

Så, här kommer resultat-delen av samarbetet med Oral B’s senaste 3D White produkter jag skrev om häromdagen. Efter tre dagar så såg jag ett tydligt resultat, så glad över att ha haft chansen att testa denna produkt som nu är en självklarhet i mitt badrumsskåp. Älskar när man hittar nya bra produkter! Använde produkterna med en eltandborste också som ska ge bästa resultatet. Roligt att börja använda just tandkräm på ett litet nytt sätt också. Just att börja boosta med något tre dagar innan en dag man vill vara lite extra fin. Kommer börja köra på det nu! Så glad att jag använde dessa produkter innan resan, min hy mår alltid som bäst på solsemester. Man känner sig verkligen extra fräsch med fin hy och ett vitt leende. Puss!

/ The result. So glad that I had the chance to try out these products! It’s the best thing with collabs – when they ending up being a new favorite product. A fun new way to use a toothpaste as well. Hello 3D White three days before every event. Xx

5 Responses to “Oral B “3D White” – The Result.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *