Jotex “This is me”-Campaign

In collaboration with Jotex
Get to the campaign here

Äntligen får jag dela med mig av detta samarbete! Ni kanske kommer ihåg hur rummet såg ut innan (såhär). Jag är alltså en del av Jotex “This is me”-kampanj. Tillsammans med en stylist så skapade dom ett rum efter våra behov och efter vår stil och herregud vad dom lyckades. I denna kampanj öppnar vi dörren hem till oss, bjuder på lite mer ofiltrerad sanningar om oss. Besök kampanjsidan och bli inbjuden i vårt hem.

/ Finally I can tell you about this collaboration! Do you remember how it looked like before (like this). So I’m a part of Jotex “This is me”-campaign. Together with a stylist they created a room after our needs and style and my god what a result. I love it! In this campaign we open the door home to us and give you a more unfiltered truth about us. Visit the campaign site and get invited to our home. 

6 Responses to “Jotex “This is me”-Campaign”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *