A little touch-up in the livingroom – Before & After.

BEFORE

AFTER

 

Jag har just nu ett samarbete med Desenio på Instagram men tänkte att jag kunde visa lite här också. Har ju trots allt inte visat vår nya soffa och matta bland annat! Hade en fotovägg från Desenio sedan innan men kände att det var dags att byta känsla i vardagsrummet. Så det fick bli dessa! Tycker ek-ramarna passar så himla bra till soffan. Vill hitta en stor fin vas till vardagsrumsbordet också. Kanske i vitt! Lånade dessa “kvistar” av Alex så ska införskaffa mig några egna 😉 Kram!

A little touch up in our Livingroom. I have a collaboration with Desenio on Instagram so I thought I could show you here too. I haven’t showed you our new sofa our rug. I had a photowall from Desenio before but I wanted to change the feeling a bit so these are the new ones. I think the wooden frames goes so well with the sofa. I want to find a big vase for the livingroom table, maybe in white. I borrowed the “reeds” from Alex so I need to get some of my own. Xx

10 Responses to “A little touch-up in the livingroom – Before & After.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *