New In: Céline Madame Boots

New Céline Madame Boots

Jag var inne på Céline här i Stockholm och kikade på dessa för flera månader sedan men köpte dem inte. Sedan insåg jag att jo, jag ska fasen köpa dem! Men då var dem såklart slutsålda. Nothing hunts you like the things you didn’t buy, huh! Men nu äntligen fick jag tag på ett par efter en jäkla jakt. Hade dom nu i Köpenhamn, fått höra att dom var så sköna. Fick höra motsatsen när jag redan köpt dessa så var lite orolig. Sålt av lite väskor så unnat mig en och annan grej på senaste, men nu får jag ha shoppat klart dyrt för det här året, haha.

– 

I visited Céline here in Stockholm and checked these boots out but I didn’t buy them. Then I realized that wow, I really need those. But of course they were sold out. Nothing hurts you like the things you didn’t buy, huh! But now I finally got a pair after a bit of a desperate hunt. Had them on me in Copenhagen for the first time and they were actually so comfy. I heard the opposite when I had ordered them already so I was a bit worried. Did sell some bags lately so I bought some new stuff for the money, but now I don’t have conscience to buy more expensive stuff this year, lol. 

8 Responses to “New In: Céline Madame Boots”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *