BTS: From Todays Shoot

Some BTS from todays shoot

 

Idag fotade jag och Alexandra ett samarbete tillsammans. Resultatet kommer upp om någon vecka! Så roligt att göra saker ihop. Sminkning av Lina Ekh som verkligen var så himla duktig! Alltid när jag blir sminkade av duktiga make up artister blir jag så inspirerad till att lära mig make själv. När man ser hur man kan se ut liksom, haha. Men sedan tvättar jag bort sminket på kvällen och glömmer bort det dagen efter och så är jag åter till lite CC-cream, rouge och brynskugga. Hur som så åkte Ellie på magsjuka på vägen hem från Danmark så vi har att stå i här hemma. Fick lite dåligt samvete med att lämna henne själv med Erik idag men sedan slog det mig att han också ska iväg på jobb nu i em. Har en känsla av att det blir en tidig kväll för oss alla! Puss

– 

Today me and Alex did shoot a collaboration together. The result will be up within a week! So much fun to do things together. I got the make up done by a girl named Lina Ekh, she was so talented. Always when I get my make up done I get so inspired to start doing my make up myself but then I wash it up, wake up and I’m back to CC-cream and rouge. I think I’m too lazy.. My bad.

2 Responses to “BTS: From Todays Shoot”

 • Eli says:

  Hej! Hoppas hon mår bättre snart. Hört att det är viktigt att stanna hemma om det går magsjuka hemma så man inte för smittan vidare (trots att man inte själv blivit sjuk än).
  Med vänlig hälsning,
  Eli

  • victoriatornegren says:

   svar: Såklart! Men undantag finns tyvärr, detta var en hel produktion och jag var tvungen att närvara 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *