New Fav Baby Clothingbrand

In Collaboration With Babyshop

Love the baby clothing brand “A Happy Brand” – See the full collection here

 

När det kommer till bebiskläder har vi typ alltid tänkt praktiskt. Liknande färger så man kan köra masstvättar och också att det ska vara sköna kläder för Ellie! Gärna kläder som är lätta att ta på och av när man ska byta blöja (älskar onesies). Vi har inte heller lagt så mycket pengar på kläder till henne, utan kört mycket på basprodukter där det mesta går att matcha med varandra. Därför ÄLSKAR jag märket “A Happy Brand” som Babyshop just tagit in. Så mycket fin bas i ekologisk bomull och kläder till riktigt bra priser! Onesiesen utan fötter är en stor favorit, så skönt med dragkedja. Sen basleggings, bodys och hoodies.

When it comes to babyclothing we most times always thought practically! Similar colors so you can wash it all together and always comfy clothes for Ellie! Love clothes that’s easy so take of and on (onesies especially). We haven’t bought too much clothes for her, just some basics where most of the things is easy to match with eachother. Therefor I love the brand “A Happy Brand”. So much nice basic pieces in organic cotton to such a nice prices. The onesies without feets are a big favorite, so nice with zipper. Then the basic leggings, bodys and the hoodies. 

8 Responses to “New Fav Baby Clothingbrand”

 • taylor says:

  strabismus!

 • Johanna says:

  Hej
  Undrar varifrån Ellies gråa mjukisset och strumpor kommer ifrån som syns på bild på Alexandras blogg angående ert samarbete med jotex?

 • Linnea says:

  Alltså nu får du väl ändå va lite mer sanningsenlig även om jag förstår att du gör reklam för A happy brand! Ni har inte lagt så mycket pengar på kläder till henne?! Går man in på din insta så kommer man inte så långt innan man ser baby-kläder från både Fendi och Dolce & Gabanna för att bara nämna några. En annan tycker man spenderar pengar om man shoppar på Polarn & pyret. 😂

  • victoriatornegren says:

   svar: Nog vet jag ju vad vi lagt pengar på och inte 🙂 Att vi sedan fått låna saker eller fått saker av andra är en annan femma!

 • Louise says:

  På tal om liknande färger. Jag kör på color and dirt-collector från Dr Beckmann när jag kör våra barnkläder, såååå bra! Vi har en stor maskin så jag fyller den o lägger in såna lappar i en tvättpåse och har t o m kunnat köra svart o vitt i 60 grader utan att det färgat av sig. (Var ju så puckat så ett skötbordsunderlägg jag köpt som var vitt hade en kolsvart j*vla kant runt och en stor sydd svart stjärna (trodde det var tryck men hade fel). Kan tipsa om det! Det underlättar jättemycket! Lika om nånting blivit fullständigt nedkladdat i köttfärssås så behöver man inte vara rädd att allt vitt ska bli missfärgat.

 • Olivia says:

  Så fint! Hur är storlekarna tycker du?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *