Copenhagen Day 1

Pictures from the first day in Copenhagen

 

Vi är alltså i Köpenhamn och kom hit i fredags. Haft sånt extremt dåligt väder, haha. Spöregn och snöstorm! Men det har varit en himla mysig helg ändå. Vi är här med två kompisar, Erik och Frida. Faktiskt haft ett perfekt upplägg denna helg! I fredags blev det middag på Pastis, lördag frukost på Café Norden, shopping på Illum och lunch längst upp i Illum på Rossopomodoro och middag på The Market – Asian. Idag blev det frukost på Atelier September och sedan åkte vi till Glypoteket och gick runt. Så mysigt verkligen! Vi stannar över en extra dag för lite mer jobbrelaterade saker. Håller tummarna för bättre väder imorgon! Kommer fler bilder. Puss!

We are in Copenhagen since friday! Had such a bad luck with the weather, snowstorm and pouring rain. But it’s been such a cozy weekend! We’re here with some friends, Erik and Frida. Had the most perfect schedule! Dinner at Pastis on friday, saturday brunch at Café Norden, shopping at Illum and lunch on their rooftop (Rossopomodoro) and dinner at The Market – Asian. Today we had breakfast at Atelier September and then we went to Glypoteket and walked around. Such a cozy day! We’re staying a day extra for more work related stuff. Our fingers crossed for better weather tomorrow! I’ll share some more photos asap. Xx

6 Responses to “Copenhagen Day 1”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *