Copenhagen Day 2

Some more pictures from Copenhagen

 

Haha alltså, vilken vecka med Ellies magsjuka. Känns som att hela veckan kretsat kring den! Såklart har hon fått överkänslig kräkreflex så två kvällar i rad när hon inte velat somna om så ska vi mata henne med flaskan lite till, då får hon kväljningar och ja, några fler “magsjukenätter” helt enkelt. Så inatt hoppas jag på en vanlig natt, behöver sova, haha. Här kommer i alla fall lite bilder från Köpenhamn. Är så glad att jag plockade fram min Chanel-plånka igen och “gjorde om den” till magväska. Så mycket smidigare med korthållare så använde inte alls plånboken, men nu så. Hoppas ni haft en toppenhelg förresten! Jag och Erik har varit riktiga soffhängare och såg På spåret i fredags och igår blev det Mello. Mysigt ändå, vädret gör en INTE sugen på att gå utanför dörren. Puss!

Omg what a week with Ellies stomachflu. Feels like our whole week have been about just that! I hope she won’t puke tonight, I need to sleep and not shower and change linens in the middle of the night. Here comes some more pictures from Copenhagen. So happy that I started to use my Chanel wallet as a fannypack. Like my cardholder more so I haven’t used it as a wallet for so long. Hope you had a great weekend so far btw! Me and Erik have been hanging out in the sofa, watching some tv-shows and been eating candy. You don’t wanna get outside the house with this weather. 

4 Responses to “Copenhagen Day 2”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *