New In: Inuikii Boots

Find them here (adlink)

 

Bästa gravidgåvan från Inuikii! Varför unnade man sig inte ett par skönare skor tidigare i graviditeten? Förmodligen det mest värda att lägga pengar på (efter gravidleggingsarna, hehe). I och med min foglossning och känsliga bäcken så är ett par lätta skor ett måste för mig. Dessa boots är bara så sköna och ja, dom kommer såklart användas efter graviditeten också och flera vintrar framöver. Älskar!

Best pregnancy gift from Inuikii! Why didn’t I buy a pair of comfy shoes earlier in my pregnancy? Most likely the most worth thing to spend your money at (after pregnancyleggins, lol). Because of my pelvic pain a pair of light shoes is a have too for me. These boots are just so comfy and I will use then a lot of winters to come. Love them! Xx 

5 Responses to “New In: Inuikii Boots”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *