Gravid Vecka För Vecka #5

I samarbete med Libero

My fifth video for the “Pregnancy week for week”-channel (unfortunately in Swedish).

 

Så, nu är mitt femte avsnitt uppe! Gud vad snabbt tiden går. Tanken var från början att jag skulle göra fem videos före förlossning och fem efter, haha. Får se hur många till det blir innan helt enkelt. I det här avsnittet får ni följa med när jag har en heldag med syster och gymmar bland annat! Har ni något tips på vad jag ska spela in inför nästa veckas avsnitt så kommentera gärna :* Kram!

My fifth episode is up! The time run by so fast. The thought from the start was to do 5 videos before birth and 5 after, lol. We will see how many videos I have time with before but it feels like at least one or two. This episode you got to follow me and my sister when we getting massage, eat, work out and so. If you have any advice for my next episode, just tell me :*

25 Responses to “Gravid Vecka För Vecka #5”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *