MENU
11:42 | February 21, 2018

Gravid Vecka För Vecka #5

I samarbete med Libero

Pregnancy

My fifth video for the “Pregnancy week for week”-channel (unfortunately in Swedish).

 

Så, nu är mitt femte avsnitt uppe! Gud vad snabbt tiden går. Tanken var från början att jag skulle göra fem videos före förlossning och fem efter, haha. Får se hur många till det blir innan helt enkelt. I det här avsnittet får ni följa med när jag har en heldag med syster och gymmar bland annat! Har ni något tips på vad jag ska spela in inför nästa veckas avsnitt så kommentera gärna :* Kram!

My fifth episode is up! The time run by so fast. The thought from the start was to do 5 videos before birth and 5 after, lol. We will see how many videos I have time with before but it feels like at least one or two. This episode you got to follow me and my sister when we getting massage, eat, work out and so. If you have any advice for my next episode, just tell me :*

23 Responses to “Gravid Vecka För Vecka #5”

 1. Carro on

  Både du och din syster är så fina både gravida som inte -ni lyser verkligen! Så intressant att höra om er, både i era bloggar och i podden. Blir själv sugen på att skaffa en liten knodd, och det är något jag varit lite rädd för att känna innan :) Ska bli superkul att följa er när småttingarna tittat ut också <3

  Reply
 2. Sara Möller on

  Du strålar. Du är inspirerande på alla sätt och vis och jag älskar dina videor i gravid vecka för vecka. Förhoppningsvis kanske du får mersmak och fortsätter med rörligt material efter det ;) Hoppas du tar åt dig av alla fina kommentarer du får, och blundar för tragiska människors kommentarer <3

  Reply
 3. Madelene Strandberg on

  Alltså du är så himla härlig!!😍 du är så vacker med din mage och så som strålar! Stort lycka till inför förlossningen 💓 kramar

  Reply
 4. Emelie on

  Du är SÅ fin! Jag är gravid nu i vecka 5 och hade velat att du pratade lite om din graviditet i ett tidigt stadie. Tankar, känslor mm. <3

  Reply
  • victoriatornegren on

   svar: Tack snälla! Och grattis till graviditet :* Om du kikar kategorin “pregnancy” så finns det lite ang mina känslor första tiden. Jag och min syster pratar även om det i vår podd i gravidavsnittet! KRAM

   Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)