Cover Girl!

On the cover of the latest issue of  Mama-Magazine

 

Kom ni ihåg plåtningen jag gjorde för tidningen mama? Nu är tidningen ute. Jag är både på omslaget men också med i ett uppslag/intervju. Tycker detta känns så himla roligt verkligen! Blev superglad när de frågade om jag ville vara deras omslagstjej för februari-numret. Det har ju gått ett tag sedan vi plåtade så tycker magen ser så liten ut nu, haha. Intervjun finns uppe på deras hemsida också för den som vill läsa (här). Ska visa bilderna lite bättre senare. KRAM!

Do you remember the shoot I did for the mama-magazine? The result is up. I’m both a covergirl and in a big interview inside the magazine. I’m so happy about this! Became so happy when they asked about me being on their cover. It’s been a while since we did the shoot, I think my belly look sooo small, lol. The interview is up on their website too if you wanna read it (here). Bigs hugs!

8 Responses to “Cover Girl!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *