MENU
11:47 | January 28, 2018

Through My Phone W.4

Through my phone,Uncategorized

Tränade med syrran! Så bra att hon också är gravid som har bättre koll på träning än mig, så hon visar massor mer övningar. Yey! Får mycket frågor om vad jag tränar i som gravid och jag kör typ alltid i detta. Leggings från H&M (dessa) och träningslinne från BSS (detta).

/ Worked out with sis! So nice that she’s pregnant too and can show me some good exercises. Got a lot of questions about what I’m wearing on the gym and well I wear this 9/10 times. Leggins from H&M (here) and work out tank from BSW (this).

 

Fick hem detta bud från Soft Goat till bebis. En filt och sockar i cashmere. SÅ mysiga och fina!

/Got home this gift from soft goat for the baby! A blanket and socks in cashmere. So cozy!

Vi passar på att göra massa saker tillsammans nu innan lillan, så vi tog in på The Steam Hotel i Västerås. Spa:ade och åt SÅ himla god mat. Vilket ställe!

/ We’re doing a lot of things together right now, so we went to The Steam Hotel in Västerås, relaxed at their spa and ate good food. What a place!

Jag och Erik funderar på att renovera om vårt badrum. Det på Steam Hotel var verkligen SÅ fint och vi blir lite sugna på att kopiera det rakt av.

/ Me and Erik want to renovate our bathroom. The one at Steam Hotel was SO nice and we may just copy it.

Alltså en tyst minut för denna kebab. Jag älskar kebab och kom på idén att testa en kebab i varje stad i Sverige man besöker. Först ut var Västerås! Betyg 8/10 kebaber. Umeå är fortfarande bäst.

/ A minute of silence for this kebab. I love kebab and I came up with the best idea to try out kebab in every city we visit in Sweden. First out was Västerås! Rate 8/10 kebabs. Umeå is still the best.

Var på kontoret en sväng för en liten föreläsning med Instagram/Facebook. Så intressant!!

/ Visited the office for a lecture with Instagram/Facebook. So interesting! 

 

Alltså tack för responsen och era fina kommentarer på min förra through my phone-post. Uppskattar er feedback så himla mycket! Många av er ville se mer av dessa poster så vi kör på. Fick inte med det i denna post men kom just hem efter en natt på hotell med Erik. Bästa med graviditeten är nog att den fått mig att få aptit på morgonen (aldrig haft det förut) och börjat gilla frukost (!). Så just hemkommen efter en riktigt bra hotellfrukost-morgon. Bästa sättet att starta dagen! PUSS

Thank you so much for your response on my latest through my phone-post. I appreciate your feedback so much! Many of you wanted to see more of these posts so I’ll go for it. Didn’t capture it in this post but I just came home after spending the night at a hotel with Erik. Best thing with being pregnant must be that I have appetite in the mornings (never had that before) and started to like breakfast. So just got home after a really good hotel breakfast-morning. Best way to start the day! Xx

15 Responses to “Through My Phone W.4”

 1. Dixi Wonderland on

  Jag får hålla med om att dessa inläggen är mysiga, trodde aldrig att jag skulle börja gilla denna typen av inlägg men efter att ha sett det på allt fler bloggar så får jag säga att jag börjar ändra mig :)

  Reply
 2. Louise on

  Kan varmt tipsa om Badrumsrenoverarna om ni ska anlita någon för att göra badrum, dom gör allt från början till start och tror dom har så man kan få badrummet klart på 7 dagar. Såå skönt att själv inte behöva boka med rörmokare, elektriker, snickare osv utan få ett paket.

  Reply
 3. Marie on

  Hei :) Er det mama leggings fra H&M du trener i? Linken fungerte ikke :/ Jeg har i alle fall nettopp kjøpt disse for første gang, og tenker at de må jo være gode å trene i nå som ALLE treningstightsene mine er for små :p

  Reply
 4. Jenny on

  ”Chicken kebab” i Norrköping är den absolut bästa.. deras vitlökssås till 👌🏼👌🏼👌🏼👌🏼👌🏼👌🏼 Svårslaget!

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)