MENU
14:36 | January 26, 2018

New In: Saint Laurent Cardholder

New In

Get it here (adlink)

 

Jag har ju helt glömt att visa vad jag fick av Erik i present. En ny korthållare! Jag älskar korthållare, vill ha massor av dem. Det är så smidigt när man byter mellan att använda flera olika väskor eller ja, inte orkar ta någon väska och bara har jackfickor. En liten korthållare får plats överallt, love it. Jag tycker att en stor plånbok tar för mycket plats och är otymplig. Blev i alla fall superglad och nöjd! Kram

I’ve totally forgot to show you this gift from Erik. A new cardholder! I love cardholders, I want to have a lot of them. It’s just so smooth when you’re changing bag daily or if you don’t want to have one and just have your pockets. I think a big wallet takes up too much space, lol. However, so happy for it! Xx

4 Responses to “New In: Saint Laurent Cardholder”

 1. Chloe Nelson on

  Gud vad fin<3
  Om 1 vecka sitter jag på planet på väg till Australien!!! Cant´t wait. Häng med mig bloggn:)
  Jag har precis publicerat ett nytt inlägg om vad jag tycker om trender och modet just nu.
  Gå gärna in och läs för er som är intresserade:)
  Trevlig kväll.

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)