+/- W.4

Att vi tog in på spa. Vi passar på att göra saker nu som inte känns lika självklara framöver. Spa och bio blir det mycket av nu sista veckorna. Något mer vi borde göra?

That we went on a little spa getaway. We’re doing things now that do not feel as obvious in the future. It will be a lot of spa weekends and watching cinemas now the last weeks. Anything else that we should do?

Cyklade en mil på gymmet! Trodde aldrig att jag skulle kunna cykla en mil som gravid i 9:e månaden, haha.

Biked a mile at the gym! Never thought I could ride a mile being pregnant in the 9th month, haha.

Älskar verkligen att vi har och haft så mycket tid i vårt egna hem på slutet. Fixat och donat och det har aldrig varit så fint och organiserat som nu. Bästa känslan!

Really love that we have and had so much time in our own home. Fixed and organized and it has never been as nice as now. Best feeling!

All er och de jag träffars feedback är förmodligen veckans största plus. Speciellt tack för alla fina kommentarer om gravid vecka för vecka-avsnittet och vår podcast. Värmer så!

All yours and everybody that I meets feedback is probably the week’s biggest plus. Special thanks for all the great comments about the pregnant week for the week -video and our podcast. Makes me so happy!

Jag har fått extrem värk i mina fingrar. Jag har svårt att stänga och öppna dem pga smärta. Antingen beror det på någon brist eller helt enkelt för att vätskan klämmer någon nerv. Måste kolla upp det asap!

I have had some extreme pain in my fingers. I have difficulty closing and opening them because of the pain. Either it is because the lack of something or simply because the fluid is pinching any nerve. Must check it out asap!

Det är farligt att vara så nära due-date, försöker verkligen att gå in i ett mood där jag inte ska fokusera på att det händer “snart” så inte tiden ska kännas så lång. Men fasen det är ju verkligen SNART. Yes februari, du kommer bli den längsta månaden i hela vårt liv.

It’s dangerous to be so close to the due date, really trying to get into a mood where I should not focus on that it’s happening “soon” so the time won’t feel so long. But omg it’s so soon so yes February, you will be the longest month in our entire life.

Snön är borta. Jag är SÅ ledsen för detta. Det som var så himla mysigt! Fasen också. Nu är det tillbaka till att vara sådär rått och grått ute igen. Typiskt!

The snow is gone. I’m SO sad for this. It was so beautiful and cozy! Now it’s back to being so raw and gray out again. Gah!

Känner mig så fruktansvärt tung just nu. Jag kan bara gå i några minuter innan jag dör, jag kan knappt säga en hel mening utan att bli andfådd, finns ingen ställning jag kan sitta i som är bekväm mer än ett par minuter.. Samma med att ligga ner. Jag är så höggravid just nu, haha. Tacka gudarna för att det är kallt ute och inte varmt!

Feeling so terribly heavy right now. I can only go for a few minutes before I die, I can barely say a whole sentence without being breathless, there is no position I can sit in that is comfortable for more than a couple of minutes .. Same as lying down. I’m so pregnant now, lol. Thank God that it’s cold outside and not hot!

9 Responses to “+/- W.4”

 • Senaste poddavsnittet gällande ert jobb var så himla kul att lyssna på! Jag har inget emot att ni pratar lite mer när ni gör listan 5 plus och 5 minus, tycker det är kul att lyssna på 😀 Måste även säga att det är imponerande att ni har ett så flytt med tanke på hur lite ni faktiskt har poddat 😛

 • Johanna says:

  Jag fick med suuuperont i fingrarna! Tror det var vätska för det kom när jag svullnade det sista 🙂

 • Johanna says:

  kommer du ta några bilder ifrån bb?? Btw älskar din podd med syrran din<3333
  // http://johannabrege.com

  • victoriatornegren says:

   svar: Beror helt på vår upplevelse men kameran och mobilerna kommer såklart vara med :)! Ska försöka dokumentera så mycket jag kan, men inte ha det som ett stressmoment alls. Och vad roligt att du gillar podden :D!

 • Nina says:

  Som någon annan också skrev beror det onda i fingrarna säkert på svullnad. Min kompis hade också så i sluten av sin graviditet och det försvann efter förlossningen 🙂

 • Emma says:

  Köp dig en lyxig kaffe/smoothie/juice och gå till en salong och få fila och masserat fötterna och lackade tånaglar! Fatta så lyxigt! Du kommer känna dig mycket lättare efteråt! Ta med dig syrran som sällskap vettja😍

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *