MENU
20:05 | January 11, 2018

Favorite Purchase 2017 – Part 2

Lists,Uncategorized

Jag kom ihåg hur glad jag blev när jag äntligen hittade denna väska! Jag hade sökt efter den i flera månader i olika länder. Så himla fin, men jag är lite sugen på att sälja den nu dock, säg till om ni är intresserade! Den ser i princip oanvänd ut (OBS, SÅLD!).
/I remember how happy I was when I finally found this bag after searching for it for months. I’m thinking about selling it now though. Tell me if you’re interested! 

Dessa solglasögon måste vara 2017 bästa tror jag. Som jag använt dem!
/ These sunglasses must be my best buy of 2017 I think. Been using them so, so much.

Typ årets mest använda sko från min sida. Trodde aldrig jag skulle köpa ett par skor med utstickande hår, haha.
/ I guess these shoes is my most used shoes of 2017. I never thought I would buy a pair of shoes with hair sticking out, lol.

Detta var faktiskt en födelsedagspresent från Erik. Men jag slängde in korten i den direkt och använt den så mycket att jag faktiskt fick en ny korthållare i år, hehe.
/ A birthday gift from Erik. Been using it since, actually so much that I got a new cardholder this year, lol. 

15 Responses to “Favorite Purchase 2017 – Part 2”

 1. Dixi Wonderland on

  Lyssnade precis på senaste poddavsnittet och herregud av ni bjuder på skratt! När du berättade att du inte kunde raka dig och Eric frågade om han skulle hjälpa dig. Jag skrattade så högt att folk på gatan bara stirrade på mig haha. Älskar att ni bjuder så mycket på er själva. Även det med chipsen och du frågade om han tyckte du var äcklig. Fick upp en så jävla rolig bild i huvudet xD Tack för alla skratten <3

  Reply
 2. Erika on

  Hej! Tänkte höra om Ray Ban solglasögonen fortfarande finns att köpa? Vet inte vad dem heter, så har svårt att hitta dem på deras hemsida :)

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)