Pregnancy Update W.34


47 days left

Vikt: 61,5 kg (+ 12,5 kg)
Weight: 61,5 kg (+12,5 kg)

 

Bebis utveckling: Bebis är ca 42 cm från huvud till fot och väger cirka 2,35 kg vid veckans slut. Nu kan barnet själv bekämpa lätta infektioner med sitt immunförsvar. Barnet kan reagera på olika röster!

Baby progress: The baby is about 42 cm from head to foot and weighs about 2.35 kg at the end of the week. Now the child can fight light infections with her immune system. The child can react to different voices!

Min status: Väger mig en gång i veckan inför varje gång vi går in i en ny vecka. Jag har som sagt känt mig lättare i kroppen och betydligt mindre svullen och ja, tappat mer än 1 kg vätska visade det sig på vågen. Det är verkligen spännande hur kroppen fungerar under en graviditet, haha. Jag är som en liten svamp som fick lite för kul på jul! Annars så känns kroppen faktiskt väldigt stabil förutom mina förvärkar. Känns som mensvärk. Sedan vet jag inte om det är foglossningen eller om det är att hon börjar fixera sig som gör att det bränner till så extremt mycket “down there” flera gånger dagligen. Måste typ hålla handen där och blir helt förlamad, haha. Inte lika kul ute på gatan!

My status: I weigh myself once a week for each time we go into a new pregnancy week. As I said, I felt easier in the body and significantly less swollen and yes, dropped more than 1 kg of liquid. It’s really exciting how the body works during a pregnancy, haha. I’m like a little sponge! Otherwise, the body actually feels very stable besides my contractions. Feels like a period pain! Then I do not know if it’s my pelvic pain or it’s that she starts fixing that makes it burn “down there” several times a day. Must hold my hand there and I get completely paralyzed of pain, haha. Not so fun out on the street!

Övrigt: Vi har inte varit på någon mer kontroll sedan förra inlägget jag skrev så har inte så mycket nytt. Vi ska åka på lite bebisshoppar i helgen och testa fram ett babyskydd till bilen och vilken bärsele vi vill ha. Jag kommer köra sjal men Erik ville ha en sele!

Other: We have not been at any control since the last post I wrote so I don’t have so much new things to write about. We’re going to some babyshops this weekend and try out a baby cover for the car and which carrier we want. I will have a wrap but Erik wanted a baby carrier! 

18 Responses to “Pregnancy Update W.34”

 • Detta är kanske en för personlig fråga så du kan skippa svara 🙂 Men hur fungerar det att amma när man har gjort en bröstoperation? Har barnmorskan sagt något speciellt om detta eller har du läst något speciellt om det? Hoppas naturligtvis att det kommer gå bra om du väljer att amma, är bara nyfiken om det går 🙂

  • Ida says:

   Det kan gå alldeles utmärkt och ibland går det inte alls. Precis som när man inte har gjort en bröstoperation, det är svårt att säga om det är inläggen som gör det eller om det även hade varit så utan. 🙂

  • victoriatornegren says:

   svar: Det beror nog på vilket typ av operation man gjort 🙂 Jag har mina implantat bakom bröstmuskeln så det påverkar inte “mjölkkanalerna”, så det är inget problem för mig :*

 • Zane says:

  You look absolutely stunning and your body is pregnancy goals!!! Will be waiting on the next post and some amazing shopping!
  Rock Renee Blog

 • Maria says:

  You look beautiful!!

  Instagram | MARIE ROGET

 • Hanna says:

  Haha kommer ihåg den känslan down there… strålade i hela underlivet 😂 För mig kändes det som att en nerv kom i kläm och i chock varje gång stannade jag också upp och fick hålla mig för fiffin 🙈 lite pinsamt när man jobbar i butik dessutom 😂

 • Linnéa says:

  Rekommenderar verkligen att läsa på mycket om selar innan ni köper, det är en hel djungel! Viktigt att det är en ergonomisk som är bra för bäraren men naturligtvis även en där bebisen sitter så naturligt som möjligt. Ergobaby eller Tula brukar vara poppis! Finns DN Facebook-grupp son heter “Bärsjalar!”, där kan du lära dig allt om både sjal och ergonomiska selar! I de nya från BabyBjörn får inte barnet en naturlig position trots att de kallas ergonomiska tyvärr… men som sagt, ett hett tips är att läsa på! Skrivet med all välmening ❤️ Lycka till!

 • Nina says:

  Hej 🙂
  Undrar om Gooseberry bh:n, vilken storlek har du i bh nu och vilken tog du i deras storlekar? Ska beställa min första och är så osäker!
  <3

 • Frida says:

  Fråga till nästa podd: hur kommer ert liv se ut efter graviditeten, hur stort bor ni behöver ni flytta till större lägenhet? Kommer ni bo kvar i Stockholm länge tror ni?

 • Frida says:

  Och prata gärna om förlossningen, vi är många som har förlossningsrädslor hur känner ni angående det? Vaginalt eller kejsarsnitt bedövning osv? Tavk för en fantastisk podd!!

 • Johanna says:

  Åh jag hade också “nervstick” de sista månaderna. Hon låg med huvudet neråt redan från v 29 och när hon blev större så fick jag som små knivhugg när jag var uppe och rörde på mig, hua! Hoppas du får fortsätta må bra i övrigt! 🙂

 • Julia says:

  Hey you just look stunning😍 love ur pictures and style!!

  How tall are you by the way?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *