Wish Look 16

– Denna post innehåller annonslänkar – 
This post contain adlinks 

Products (adlinks):

T-shirt – Here
Blazer – Here
Jeans – Here
Bag – Here
Shoes – Here

 

Tjoho! Här kommer en liten look jag gärna burit istället för mina leggings och preggo t-shirt. Jag har på mig gravidleggings, tight preggo tröja från H&M (har vit och svart, långärmad, t-shirt och linnen), kängor och så varierar jag jacka, väska och huvudbonad. Det är standardlooken för mig just nu, haha. What to do! Igår hämtade vi upp Alex och hennes kille på flyget och åkte och köpte kebab och ingredienser för marängsviss. Får se hur kroppen reagerar på det! Håller tummarna för att det går bra. Idag ska vi till lite olika babybutiker med Alex och hennes kille, så kul. Puss!

Hi guys! Here is a look I would love to wear rather than my mom-leggings and pregnancy-t-shirt. I’m wearing maternity leggings, tight maternity t-shirt from H&M (I have one black and white, longsleeved t-shirts and tanks), lace up boots and then I change jacket and maybe a hat or so. That’s my everyday look right now, lol. What to do! Yesterday we picked up Alexandra and her boyfriend from the airport and went to buy some kebab and some dessert. We will see how my body reacts on that! Cross my fingers that it’s ok. Today we’re off to some different babyshops with Alex and her boyfriend, so much fun. Xx

8 Responses to “Wish Look 16”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *