Green Smoothie

10 cm gurka
10 cm cucumber
1 tumstor bit ingefära
1 thumb-big ginger piece
1 stjälk celleri
1 celery stick
2 dl babyspenat
2 dl baby spinach

1 grönt äpple

1 green apple

2 msk färskpressad citronjuice
2 msk fresh squeezed lemon

 

Skala äpplet, gurkan och ingefäran. Hacka allt i bitar och använd blender eller stavmixer. Använd en sil och pressa så all saft kommer ut, häll på citronjuicen och servera med is.

Peel the apple, cucumber and the ginger. Shop into pieces and use the mixer. Use a strainer and squeeze out the juice, add the lemon juice and serve it with ice.

Vilken grej med gröna smoothies. Hade i SÅ mycket men fick ut ett litet glas, haha. Men den blev faktiskt riktigt bra! Ska testa med grönkål istället för spenat nästa gång. Utöver det har jag haft en så jobbig natt! Vaknade klockan fem imorse av världens förvärkar. Kändes som den smärtsammaste mensvärken på sin topp och sammandragningar deluxe. Kände ba nej bebis, stanna ett tag till. Men efter ca en timme gick det hela över! Jag ska köpa en vetesäck idag i alla fall, hört att det ska hjälpa. Hoppas det bara var en engångsgrej och inte fortsätter varje natt, fy. Kram!

Green smoothies, what a thing! Had so much ingredients but ended up with just one cup, lol. But It tasted really good! I’m gonna try it with kale next time. Other than that I woke up at 5 this morning with contractions and such a pain and I had it for around an hour. I was just thinking, no baby, not now. I hope it was just a one time thing and not a new thing for every night from now on. Xx

12 Responses to “Green Smoothie”

 • Carina says:

  Kan du poste en tutorial som viser hvordan du redigerer bildene dine i Photoshop?

 • Zane says:

  Love the combination of celery and apple!!!!!! Great recipe and beneficial for anyone who is in the ¨New Year New Me¨craze 🙂

  Rock Renee Blog

 • Anna says:

  Tror verkligen inte att du behöver vara orolig men OM hon skulle komma nu så är det absolut ingen fara. Jag födde i vecka 33+4 pga plötslig vattenavgång, hade inga värkar alls innan utan vattnet bara gick förtidigt. Men hon andades själv och mådde hur bra som helst. Så oroa dig inte. Förvärkar och sammandragningar i den här veckan är helt normalt!

  Kram

  • victoriatornegren says:

   svar: Nej, ingen fara så men var inte alls förberedd med allt som ska fixas innan 🙂 Underbart att höra dock! KRAM

 • ule says:

  I don’t even peel the cucumbers or apples for my smoothies. Once mixed in, you usually don’t taste anything, and the peel has vitamins and minerals. I only peel oranges and kiwis. The less work the better 🙂

  • victoriatornegren says:

   answer:I always peel my stuff! Read about something with spiders lying eggs in fruit and vegetable shells and have been doing it since, lol!

 • Michelle says:

  Älskar gröna smoothies till frukost, känns som en riktigt fräsch start! Gillar också att använda grönt te istället för vatten i smoothien. 🙂

 • Caroline says:

  hej! jag undrar bara ifall du dricker nocco under graviditeten? lyssnade på ert första poddavsnitt & där lät det som det. 🙂 undrar bara för att jag själv är gravid och nocco är typ min största craving!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *