MENU
19:18 | January 10, 2018

+/- W.2

Lists,Uncategorized

Vi har tagit hand om Loki (systers hund) från i fredags och ska göra det tills dom kommer hem på lördag. SÅ himla mysigt med en liten voffsing hemma, önskar att vi kunde ha hund. Passar i alla fall perfekt att kunna ta hand om Loki då och då!

We have taken care of Loki (my sisters dog) from Friday and will do it until they come home on Saturday. SO cozy with a little dog at home, I wish we could have one. In any case, it’s perfect to be able to take care of Loki from time to time!

Alltså jag mår så jäkla bra av att vara hemma med rutiner. All vätska har nästan försvunnit och jag känner mig så lätt i kroppen. Skönt att äntligen kunna böja på fingrarna och ben ordentligt igen och se i alla fall lite konturer i ansiktet, haha.

I feel so good to be home with routines. All fluid has almost disappeared and I feel so light and easy in my body. Nice to finally be able to bend your fingers and bone properly again and see at least some contours on the face, lol.

Vi ska bara inhandla ett babyskydd och en åkspåse, sedan är vi så gott som klara inför bebis ankomst. Vår vagn kommer i mitten av februari! Jag har ju börjat visa er lite och mer sånna poster kommer. Så himla skön känsla att äntligen bockat av den där himla listan med alla “måsten” i alla fall.

We only need to buy a baby car seat and a footmuff, then we’re ready for babys arrival. Our stroller will arrive in mid February! I have showed you a bit of everything we have and it’s more to come. Such a nice feeling to finally check off that list of all “musts”.

Så glad och tacksam för all feedback på podden. Så himla, himla roligt att den blev så uppskattad verkligen. Älskar verkligen ett forum där man bara kan prata av sig lite och vara sig själv. Längtar efter att få berätta om förlossningen, haha.

So happy and grateful for all the feedback on the podcast. So happy it got so appreciated. Love to have a place where you can only talk and be yourself. Longing to talk about my giving birth-story, lol.

Det här är egentligen ett plus, men det är ändå jobbigt. Jag har för min gravidkropp och bebis skull börjat äta nyttigare på veckodagarna för att sedan bara få äta onyttigt på helgerna. Jag mår så bra av detta men det är så himla jobbigt när man är van att äta bullar, chips och godis varje dag att helt kapa det. På detta sätt får jag i mig mer och bättre mat istället och framförallt mer energi, så det är bara att köra.

This is actually a plus, but it is still difficult. I have for my pregnancybody and baby started to eat more healthy on weekdays and then just eat unhealthy on weekends. I feeling better than ever but to go from eating buns, chips and sweets everyday to completely cut it. It’s hard! But in this way, I eat more and better food instead and above all more energy, so it’s just to do it.

Lillan rörde sig inte på en hel eftermiddag/kväll häromdagen och vi har ju i övrigt en riktigt aktiv bebis. Försökte allt från kallt vatten, till att buffa på magen och dricka juice. La mig i massor med olika ställningar men ingenting hände. Tillslut efter ca 30 minuter så vaknade hon till, pjuh. Lite orolig hann man bli ändå! Hade inte gått att lägga sig och sova utan att ringa in.

Our little baby didn’t move on a whole afternoon / evening the other day and we have a really active baby. I tried everything from cold water, to buffering on the stomach and drinking juice. Lying myself down in a lot of different positions but nothing happened. But after about 30 minutes she woke up, pjuh. Plenty of time to get worried!

Nu är jag lite (väldigt) less på att vara begränsad med material till mina sociala medier. Försöker verkligen sätta undan fokus men jag saknar ju att få utlopp för mitt största intresse. Att bara kunna klä mig liksom, ska det vara så mycket begärt, haha.

Now I’m a bit (very) tierd of being limited to creating material for my social media. I’m really trying to put the focus away, but I miss my biggest interest. Just being able to get dressed, should that be so hard, lol.

Vi har sett klart sista avsnittet av Game Of Thrones. Vi har lite kris jag och Erik då vi inte har något riktigt bra att se på längre och tro mig, det behövs dessa hemma höggravid-dagar. Vill ha både något riktigt lätt och mindre ansträngande men också något riktigt bra. Tips mottages!

We’ve seen the final episode of Game Of Thrones. We have a bit of crisis myself and Erik, since we do not have anything really good to look at anymore and believe me, It’s in need those pregnant-days. I want both something that’s really easy and less exhausting to look at but also something really good. Tips are received!

45 Responses to “+/- W.2”

 1. Dixi Wonderland on

  Ni måste se Gotham som finns på Netflix. Jag såg 22 avsnitt på 2 dagar ;) Alltså hela 3 säsongen. Det är en fantastisk serie som handlar mer om poliskommissarien Jim Gordon. Han är huvudpersonen och Bruce Waine (Batman) är liten och har precis förlorat sina föräldrar. Jag tror verkligen att ni hade tyckt om den. Jag har sett serien 2 ggr haha ;)

  Reply
 2. Jovana on

  Du är underbar! Och att då följa din graviditet är så himla spännande och roligt😍 Samt att din och alexs(ja efter podden känner jag att vi är vänner och att jag med all rätt kan ge er smeknamn nu) podd är riktigt roligt och lätt att lyssna på, perfekt att lyssna när man vill ha lite roligt tjejsnack med på promenaden eller träningen. MEN måste tipsa om ”how to get away with murder” som finns på Netflix. Det är allvarligt livets serie just nu, varje avsnitt är en riktig nagelbitare. Det finns fyra säsonger, antar att Netflix inte har alla ute men finns på internet (hbo, dreamfilm etc). Ni måste se den🤩

  Reply
 3. Johanna on

  HBO: big little lies, westworld
  Netflix: designated survivor, the crown, riverdale, travelers, homeland, zoo, stranger things, Sherlock (serien med Benedict som Sherlock) sense 8, shooter..
  Alltså jag tittar för mycket på serier 🙈😂

  Reply
 4. Anna on

  TIPS!!! Ni måste kolla på true blood på HBO om ni inte sett den! Ser om alla säsonger nu och satan bra spännande, bra och sjukt välgjort det är! Ett plus agg Alexander Skarsgård är med också

  Reply
 5. Caroline on

  Ni måste se Vikings!! Jag och min sambo har suttit fastklistrade varje kväll efter det att vi sett klart sista avsnittet av Game of Trones. :)

  Reply
 6. Amanda on

  Här kommer några serier som jag och min pojkvän brukar kolla på (våra favoriter 😊): Handmaid’s tale, Stranger things, Shameless, Power, The Crown, Westworld 😁

  Reply
 7. Hannah on

  “Suits” är riktigt bra, tror ni hade älskat den! Handlar om en advokatfirma i USA som bara accepterar jurister med en examen från Harvard Law School. Vi får följa huvudpersonen Mike Ross, som är ett geni med fotografiskt minne som aldrig har gått juristprogrammet, men ändå minns all juridik utantill pga sitt minne och blir anställd på firman. Så får man följa livet där och alla galna fall, sjukt spännande och älskvärd serie!

  Reply
 8. Cathrine on

  Om ni har kollat på Game of thrones så kommer ni älska Outlander på HBO! Massa kärlek, spänning och efter denna serie älskar man plötsligt skotska män! Avsnitt på 1 h, och tre säsonger. Ändå såg jag klart alla säsonger på en vecka. Kärleken i denna serie är som ingen annan. Döm inte serien efter första avsnitten, det är efter avsnitt 7 som man blir helt fast.

  Reply
 9. JK on

  Manhunt: unabomber på Netflix är en av de starkaste serierna jag sett på länge! Jag slukar extremt många serier och den är galet spännande, jag och min sambo såg klart säsongen på två dagar! Seinfeld är ju alltid härlig att se om, samma med modern family om man vill ha något lättare. Annars en superhärlig dokumentär som finns på Netflix: Given. Den handlar om ett par som reser jorden runt med sina små barn och man får se allt utifrån deras 5 årige sons perspektiv och pappan berättar en sån fantastisk historia för honom om varför dem gör den här resan och man får höra pojkens reflektioner under resans gång. Helt fantastisk och känns passande för er kanske 😉😊

  Reply
 10. Denise on

  Banshee på HBO har vi plöjt snart alla 4 säsonger. SÅÅ bra! Innehåller allt man vill ha.
  Är också gravid (v21) så jag vet hur kvällarna brukar se ut´:D Ska kika efter tips på nästa serie bland restan av kommentarerna :)

  Reply
 11. Elin on

  Peaky Blinders är väldigt bra och spännande. Finns fyra säsonger :)

  Sen gillar jag även Downton Abbey som är en lite mysigare serie men väldigt välgjord.

  Lycka till med allt!

  Reply
 12. Charlotte on

  You could try Big Little Lies, Handmaid’s tale, Black Mirror, Ozark, Sense8, the OA, the missing, the leftovers. Also for guilty pleasure reality TV show: Married at first sight US or Australia :) Enjoy!!!

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)