MENU
12:18 | January 9, 2018

A Weekend In Copenhagen

Uncategorized

This coat from Mango is just everything! So cozy. And yes that was my absolute last day with denim on, lol.

Shopping at Illum! Love that place and it’s so perfect to end with a great meal at some of the restaurants on the rooftop.

Mum and sis! <3

Copenhagen has the best brunch places!

 

Nämen alltså såg ju att jag glömt posta detta inlägg, haha. Julstress! Så här kommer ett litet försenat inlägg från helgen i Köpenhamn med mamma och syster. Har på tal om annat så himla bra dagar här hemma just nu, njuter verkligen. Går upp, gör en smoothie och jobbar, sedan tar vi en långpromenad med Loki till parken, äter lunch, åker och tränar, lagar middag och sedan ser vi någon serie och myser. Exakt vad jag och min kropp behöver just nu! Rutiner är life just nu. PUSS!

I totally forgot to post this? I blame the christmas holidays, lol. So here is a little late post from our weekend in Copenhagen with mother and sister. About something totally different, I have the best days at home right now. We wake up, make a smoothie and work, take a long walk to the park with the dog, eating lunch, off to the gym and making dinner and watching a serie and just take it easy. Exactly what me and my body needs right now! Routines is life. Xx

15 Responses to “A Weekend In Copenhagen”

 1. sofia on

  Saknar då du la upp bilder som inte alltid va så uppstyrda! En bild då du är i ett cafe, hemma i soffan, spegel selfie, ja du fattar. Veckans iphonebilder kanske :D

  Reply
  • victoriatornegren on

   svar: Har jag gjort det förut? Haha, kommer inte ihåg det :) Men absolut, veckan bilder från Iphone är skitbra koncept. Ska absolut börja med det :*

   Reply
 2. Sandra on

  Hej.
  Du har ju så snygg stil, kanske kan du komma med tips på bra träningstajts för en växande mage? Kanske ett par byxor som också kan vara användbara precis efter graviditeter vid långpromenader med barnvagnen :)
  Hur gör du med byxor vid träning?

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)