Happy Weekend!

Wish you the best weekend

 

Hej fina! Ville bara in och önska er en underbar helg. Men först av allt TACK, för (nästan) alla kommentarer i den senaste posten. Läst igenom alla och det är så fint av er att ni delar med er av egna erfarenheter och tankar. Betyder så mycket för mig! Vi kom just fram till Göteborg där vi ska stanna över helgen för att hälsa på vänner samt åka till Strandbaden spa. Så härligt! Tänkte egentligen blogga från tåget men fy, min åksjuka nu när jag är gravid är verkligen tusen gånger värre. Kan inte ens titta på min dator. Nu sitter vi på Espresso House och jobbar lite innan vi ska möta upp Frida och Erik.

Visst har min mage blivit stor förresten. Vi gick in i vecka 22 i förrgår och senaste veckan har min mage verkligen växt. Undrar hur detta ska sluta, haha. Puss!

Hi guys! Just wanted to wish you all an amazing weekend. And thank you for (almost) every comment in the latest post. I’ve been reading them all and it means so much for me that you share your feelings, thoughts and experiences. We just got to Gothenburg where we will spend out weekend to hang out with friends but also visit a spa. So nice! I planned to work on the train but I get so nauseate. Can’t even look at my computer! Now we’re at Espresso House doing some work before we will meet up with our friends.

My belly is growing so fast now! We changed to week 22 this Wednesday and it feels like my belly had doubled it size the last week, lol. Wondering how this will end! Xx

17 Responses to “Happy Weekend!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *