Pick Of The Day: Furry Slides

Find them here (adlink)

 

Fick lite frågor om mina fluffiga loafers så tänkte tipsa om dessa liknande! Dessa har till och med fluff i sulan, hur mysigt? Perfekt att gosa runt i denna höst. Mina Gucci har ju också hår på sulan och det är verkligen såååå nice. Blev faktiskt lite sugen på dessa också då dom ser mycket mysigare ut än mina, haha. Jag har åkt på världens förkylning så ligger helt däckad idag. Puss!

Got some questions about my furry loafers so I just had to tell you about these ones! They have a furry sole too, perfect for the autumn. My Gucci have furry sole too and It’s soooo nice. I actually got some cravings for these too, they look much more comfier than mine, lol. Xx 

3 Responses to “Pick Of The Day: Furry Slides”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *