H&M #BackToReality

Sponsored Products From H&M

Some pictures from my collab with H&M

 

Jag har en Instagram-kampanj tillsammans med H&M som jag postade idag. Dessa är några utav bilderna men sedan har jag också en story fylld med andra favorite-pieces. Så spana in om ni missat! Jag är fortfarande sjukis, brukar låtsas som att jag inte är sjuk när jag är sjuk så var lite väl aktiv så idag gick jag typ in i väggen, haha. Sov längre än på länge och typ varit sängliggandes hela dagen. Så förhoppningsvis har jag vilat upp mig tillräckligt för att åka till Köpenhamn imorgon för event. Puss!

I have an Instagram campaign together with H&M which I posted today. These are some of the pictures but I also have a Instagram story filled with my favorite pieces. So check that out! I’m still sick, I always pretend I’m not so I think I went out a bit too hard because I’ve been sleeping forever and lying in bed all day. Hopefully I got enough energy to go to Copenhagen tomorrow for an event. Xx

3 Responses to “H&M #BackToReality”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *