Last Day In Copenhagen

Some pictures from our last day in Copenhagen

 

Här kommer lite bilder från vår sista dag i Köpenhamn. Som ni ser åt vi mest och strosade runt, haha. Vi hamnade på matmarknaden på Piren(?) och satte oss i några solstolar och åt massa gott. Får så himla bra feeling i Köpenhamn, åh. Vi åkte till Umeå i fredags och jag åker hem imorgon, en sista sväng innan höst/vinter. Kräftskiva i mammas stuga i fredags, middag hos pappa igår och ikväll ska vi förbi Eriks föräldrar. Så ser en helg ut här, haha. Puss!

Here comes some pictures from our last day in Copenhagen. Like you can see we ate a lot, lol. Get the best feeling when I’m there. We went to our hometown this Friday and I’m going home tomorrow. One last time before the autumn and winter hits us with all the work. We had crayfish party at my mothers summer house on friday, dinner at my dads yesterday and today we’re going to visit Eriks family. Classic Umeå weekend, haha. Xx

11 Responses to “Last Day In Copenhagen”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *