MENU
10:37 | July 15, 2017

Asos Favorites W. 28

New In,Uncategorized

– This post contain Adlinks –

1. Weekday – Here 2. Asos – Here 3. Blank NYC – Here

4. Asos – Here 5. Monki – Here 6. Asos – Here

7. Asos – Here 8. Quay x Kylie Jenner – Here 9. Asos – Here

 

Här kommer lite Asos-favoriter. Var ett tag sedan jag gjorde en beställning därifrån men nu gjorde jag faktiskt en lite större! Det blev bland annat bodyn (nr 4) i vit och svart. Det är en sån men väldig high cut, så det syns när man har byxor eller shorts. Så fin detalj! Sedan blev det även kavajen (nr 6), älskar den. Tycker det mönstret går så bra ihop med vad jag brukar styla med. Lite osäker på om jag skulle beställa den väldigt oversize eller hålla mig till min storlek. Beställde normal så får jag testa, skulle beställt båda, så dumt, haha. Sedan några jeans som jag inte valde med här då dem hann ta slut. Puss!

Here comes some Asos-favorites. It’s been a while since I did an order from Asos but now I made a bigger one. I bought this body (nr 4) in black and white. It’s super high cut so you’ll see it when you wear trousers or shorts. Love that detail! And then I order the blazer (nr 6), love it. I didn’t knew If I wanted it oversize and buy it a couple of sizes bigger, or if I should stick to my size. Now I ordered it in my size and maybe I order the bigger one so I can try.. And then I order some jeans but they’re sold out. Xx

4 Responses to “Asos Favorites W. 28”

 1. Estelle on

  Victoria!! Kan du inte snääääälla lägga upp ditt nya fina matbord och stolarna och skriva var dem var ifrån. Precis vad jag tänkt ha men hann inte visa sambon och glömde helt bort att printa.

  Reply
  • victoriatornegren on

   svar: Jaaa, tänkte ta bild på det. Måste bara köpa nya blommor, haha. Men bordet kommer från Furniturebox och stolarna från trendrum.

   Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)