Grotta Della Poesia

Visited this amazing place called Grotta Della Poesia

 

Det finns massor av fina ställen att besöka i Puglia. Ett av dem jag kikat upp innan var denna grotta! Tyvärr var man ju inte ensam där om man säger så, men vackert var det. Vi hoppade ner och simmade runt ett par gånger, så härligt! Nu är vi på Gotland med Alex och hennes kille och hans familj. Har vacay-mood deluxe och njuter av svenska sommaren. Så vacker här! Puss

They have so much nice places to visit in Puglia. On of them was this cave! We weren’t the only one there, but it was till beautiful. We jumped in a couple of times, so nice! Now we’re on Gotland with my sister and her boyfriend and his family. Vacay-mood deluxe and we just enjoying the swedish summer. So beautiful out here! Xx

12 Responses to “Grotta Della Poesia”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *