Vacay Look from Ostuni

Product (adlinks):

Shoes – Hérmes
Jeans – Levi’s Vintage (here)
T-shirt – BikBok (here)
Cap – H&M (similar here)
Sunglasses – Ray Ban (here)

 

Hej babes! Här kommer ännu en look från Ostuni. Älskar verkligen denna väska. Så fin! Köpte den i denna storlek men också snäppet större. Beställde den från Etsy. Såg att några frågat om den, så ska kolla upp vad säljaren heter. Kommentera nedan om ni vill veta så svarar jag på er kommentar så fort jag kikat upp. Måste köpa fler sånna här t-shirtar från BikBok också. Verkligen den perfekta bas tishan nu på sommaren. Den är lite tunnare men ändå inte transparent liksom. Idag är det soooool så jag och Erik ska gå promenad och ta med oss en filt. Puss!

Hi babes! Here is another look from Ostuni. I really love this bag, it’s soo nice. I did order it from Etsy. I got some questions about the sellers name so I’ll check it up asap. Comment below and I’ll answer your comment as soon as I checked it. I need to buy some more t-shirts like this from BikBok too. It’s the perfect basic t-shirt this summer. A bit thinner but not transparent. Today it’s suuuun outside so me and Erik will go for a walk and bring a blanket. Xx

15 Responses to “Vacay Look from Ostuni”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *