Best Brunch Places In Perth

Little Bird Café
100 Lake St, Northbridge

Lenny The Ox
20 Wray Ave, Fremantle

Piccolo’s Corner
58 St Leonards Ave, West Leederville

Mary Street Bakery
507-509 Beaufort St, Highgate


Brunch är verkligen superstort i Australien och tydligen speciellt i Perth. Är det något jag saknar i Stockholm så är det fler brunchställen. Fick och hittat så mycket tips att det var svårt att välja, men dessa blev i alla fall de vi besökte. Allt var verkligen så himla bra, men är det som stack ut var Piccolo’s Corners mackor (!!!!!), Mary Street Bakery’s donuts och miljö, Lenny The Ox Avocado Toast (som jag skrev om tidigare). Little Bird Café var en upplevelse i sig med hur vacker frukosten var, men till smaken blev det lite för “nyttigt” för mig, haha.

______________________________

Brunch is a really huge thing in Australia and especially in Perth. I really miss some great brunch places in Stockholm! I found and got some many tips that we had hard to choose, but these ones were the chosen ones 😉 All places were great but the tings that stood out was Piccolo’s Corners toast, Mary Street Bakery’s donuts and environment, Lenny The Ox Avocado toast (which I told you about earlier). Little Bird Café had such a beautiful breakfast but it tasted a bit too healthy for me, lol. Xx

4 Responses to “Best Brunch Places In Perth”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *