Tried Out Rapunzels New Extensions Method

In Collaboration With Rapunzel

 

Saknade mina extensions lite för mycket, har ju varit utan i nästan åtta månader och när Rapunzel släppte en ny variant på löshår ville jag såklart testa denna. Älskar ju att vara kreativ när det kommer till hår och har saknat det, känner mig som mig själv igen, haha. Så under denna resa har jag provat på Rapunzels nya extensions. Tejp är det jag föredrar när det kommer till extensions så kändes extra roligt att testa deras nya tejp-slingor ”Quick & Easy Mini”. Det är mycket mindre fästen än de vanliga slingorna vilket passar mitt hår mycket bättre och ger ett så fint resultat. De är väldigt tunna och fina så det blir mycket enklare att sätta upp håret, vilket jag gör väldigt ofta. Jag är väldigt nöjd med denna metod och kommer absolut fortsätta med den de perioder jag väljer att ha extensions! 

Jag ville ha lite skiftningar i mina extensions så vi valde att blanda flera olika paket. Jag har använt Quick and Easy Mini 50 cm (20”) i färgerna #14/60 Cendre Ash Blond Mix, #P24/60 Light Golden Blond, #P18/60 Scandinavian blonde. Nu har jag varit i solen i flera veckor så färgen på mitt egna hår är inte riktigt densamma som när jag just gjort håret (andra bilden).

Hår är väldigt viktigt för mig och jag känner alltid att det är roligare med extensions än utan. Jag har så himla tunt och fint hår (och omöjligt att få det långt) så det blir mest bara att jag sätter upp det i en tofs men med löshår kan jag göra så mycket mer!

_____________________________

During my time overseas I tried out Rapunels new tape extensions “Quick & Easy mini”. I used the Quick and Easy Mini 50 cm (20”) in #14/60 Cendre Ash Blond Mix, #P24/60 Light Golden Blond, #P18/60 Scandinavian blonde

Before:

After:

11 Responses to “Tried Out Rapunzels New Extensions Method”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *