MENU
17:11 | February 28, 2017

Batu Karang Lembongan

Travel,Uncategorized

 

När vi var på Nusa Lembongan bodde vi på Batu Karang. Så glad över det valet! Extremt fräscht hotell som ligger så himla bra till. Magiskt! Fick mig också ett flowerbath som var next level. Restaurangen på hotellet serverade grym mat, men det låg även andra restauranger just utanför som var sjukt bra. Mat är väldigt viktigt för mig på semstern, typ 70% av upplevelsen av ett ställe, haha. Hotellet har samma ägare som “The Deck” som ni kanske sett bilder på Instagram, en restaurang just över det turkosa vattnet. Detta ställe ligger också just utanför! Bästa. Så tips om ni ska till Lembongan! Puss

__________________________

When we visited Nusa Lembongan, we stayed at Batu Karang. So happy about that choice! A super fresh hotel with the best location. I enjoyed a magical flowerbath too (more pictures on Instagram). The restaurant on the hotel had some amazing food but there was also other great restaurants just a minute from the hotel. Food is really important for me on the vacation, it’s like 70% of the experience, lol. The hotel have the same owner as “The Deck” which I think most of you have seen picture of on Instagram. A restaurant just over the turquoise water. Just an advice if some of you are going to visit Lembongan! Best

7 Responses to “Batu Karang Lembongan”

 1. Saga on

  Hej! Åhh vad fint. Tack för tipset. Vi reser till lembogan imorgon. Har du fler tips på saker att göra och bra matställen?

  Hälsningar Saga

  Reply
 2. Saga on

  Hej! Åhh vad fint det ser ut. Vi reser till lembogan imorgon. Har du fler tips på saker att göra och bra matställen?

  Hälsningar Saga

  Reply
  • victoriatornegren on

   svar: Hyr moped varje dag och ta er runt, hur enkelt som helt och ön är liten :) Besök devil’s tear och ta båt över till Penida och besök klungklung (så fin utsikt). Är på The Deck och sedan finns det en restaurang på samma gata men närmare hamnen, vet inte vad den heter men vita möbler och superfin utsikt på taket.

   Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)