Me & My Man

erikvic2 vic3 erikvic1

Photos: Niklas Nyman

 

Hej på er! Förlåt för frånvaro. Det är mycket som händer i mitt huvud just nu, ska skriva lite mer om det sen. Här kommer i alla fall lite bilder vi fotade en snabbis på Bali. Niklas kom förbi vårt hotell en sväng, han är en superduktig fotograf som bor här i Stockholm. Efter detta kom världens åskoväder/regnskur, haha. Hade önskat att vi hade mer tid men vi hade ändå så roligt, som ni kanske ser, haha. Nu måste jag verkligen ta tag i packningen till New York, flyget lyfter om bara några timmar. Puss!

/ Hi! Sorry for being away. It’s so much going on in my head for the moment.. I will write about that later. Here comes some pictures that we took in Bali together with Niklas. After these pictures was taken a crazy storm came, I wish we had more time, we had so much fun.. As you can see 😉 Now I really need to pack my bags for New York, the flight leaves in just a few hours. Xx

7 Responses to “Me & My Man”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *