New In: Alexander Wang Lyndon Leather Boots

3k9a5743

Find them here

 

När jag låg sjuk på Bali så passade jag på med lite nätshopping. Bland annat dessa låg därför och väntade på mig när jag kom hem! Jag ville ha ett par lace up boots nu i vinter. Tycker det är så svårt att hitta både fina och praktiska skor på vintern, som ändå känns jag i stilen. Älskar ju den lite rockigare touchen på looks så dessa från Alexander Wang kändes helt perfekta. Väldigt hårda dock så kommer bli smärtsamt att gå in dessa, haha. Puss!

/ When I was lying sick at Bali I did some online shopping. Therefor these pair was waiting on me when I got home! I wanted a pair of lace up boots this winter. I think it’s so hard to find both practical and nice shoes on the winter (which also matches my style). I love the trashy touch on looks so these pairs from Wang just felt perfect. The leather is really stiff though so it will be a painful experience to walk in these, haha. Xx

3 Responses to “New In: Alexander Wang Lyndon Leather Boots”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *