The Wish Look 6

kolli

Adlinks: 

1. Sweatshirt – Here / 2. Jeans – Here / 3. Bag – Here / 4. Boots – Here

Alltså min hoodie-kärlek går inte att sätta ord på nu. Älskar bekväma trender! Gillar dock att aningen rocka till eller klä upp lite i form av boots (höga eller låga) och skippa sneakers. Sedan gillar jag verkligen att kombinera med jeans. Har köpt världens skönaste hoodie-jacka från IRO också. Den fick följa med hit till New York, så om det inte är för varmt så ska jag försöka få några bilder med den. Puss!

/ My hoodie-love is hard to describe for the moment. I love comfy trends! I like to dress it up or cool it down a bit with a pair of either high or flat boots and skip the sneakers. I love to combine it with denim! I bought the worlds most comfy hoodie-jacket from IRO too. I did bring it here to New York so if it’s not too hot I will take some pictures with it. Xx

5 Responses to “The Wish Look 6”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *