Todays Outfit – All Black in Whyred.

allblack1 allblack3allblack4 allblack2

Products:

Sunglasses – Céline
Blazer – Whyred (here)
Trousers – Whyred (here)
Top – Chiquelle (here)
Shoes – Henry Kole (here)

 

Hej på er! Här får ni en look från London. Älskar ju att bära kostym och kände att det kunde vara kul att bära något roligare under än bara skjorta eller t-shirt. Det fick bli min bikini-överdel, haha. Känns i alla fall himla bra att vara hemma, även om det var chockerande kallt. Så ska upp på vinden och hämta ner några kappor nu! Ska klä mig lager på lager och gå och göra lite ärenden på stan! Puss

/ Hi guys! So here is a look from London. I love wearing costume and I though it would be fun to wear anything else than just a t-shirt och shirt under. So I took my bikini top, lol. How ever, it feel so good to be home, even if it was so much colder than I thought. Have to go up and take some winter coats down, dress layer on layer and run some errands in the city. Xx

7 Responses to “Todays Outfit – All Black in Whyred.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *