Tommy Hilfiger X Gigi Hadid

In collaboration with Tommy Hilfiger
tommy2 tommy3 tommy1

From Tommy Hilfiger show at NYFW – See the full collection HERE

 

Detta år var jag i L.A istället för NYFW och denna show är helt klart den som det sved lite extra att jag missade. Det som frontas är alltså Gigi Hadid’s samarbete tillsammans med Tommy Hilfiger. Jag älskar tonerna, stylingen och det genomgående oversize-temat. Utöver det så älskar jag att allt kring visningen andas girl squad. Haley på runway och Taylor Swift i publik iklädd Gigi’s kollektion tillsammans med Tommy Hilfiger.

Ett nytt koncept de bland annat körde med under visningen var #Tommynow. Det går ut på att de som tittar på visningen kan köpa plaggen direkt i sina mobiler om de vill (tur att jag inte var där, hade shoppat sönder – haha).

/ This year I was in L.A during NYFW and this show is the one that makes me feel sad about that choice. What you can see is Gigi Hadids collaboration with Tommy Hilfiger. I love the colors, the styling and the oversized theme. Other than that I love that the show breaths girl squad. Haley on the runway and Taylor Swift at front row all dressed in Gigi’s collection with Tommy Hilfiger. 

A new concept they had on the show were #Tommynow. Everyone on the show got the chance to buy the stuff on the runway in their phones (lucky me I wasn’t there, I would have bought too much, lol).

6 Responses to “Tommy Hilfiger X Gigi Hadid”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *