The Platform Trend

platform

Adlinks:

1. Balenciaga – Here / 2. Nelly – Here / 3. Alexander Wang – Here / 4. Topshop – Here / 5. Topshop – Here / 6. Asos – Here / 7. Gianvito Rossi – Here / 8. Marc Jacobs – Here / 9. Topshop – Here


Platforms, platforms, platforms.. Förmodligen en av höstens hetaste trender. Jag valde att välja ut mina ankle boots-platforms favoriter. Körde lite blandat när det kommer till budget. Personligen gillar jag den modellen som har lite högre skaft! Just nu kan jag bara se mig bära det tillsammans men en riktigt oversized överdel. Vill matcha med en sweater/- eller t-shirt klänning. Nummer 3, 7 & 9 är i alla fall mina favoriter. Kan förstå om vissa tycker denna trend är lite extrem, men jag älskar den. Puss!

/ Platforms is one of the hottest trends this autumn. Here is my favorites online right now! Personally I like the ones with a higher shaft. I can only see me matching this trend with a really oversized top. I want to match them with a sweater or t-shirt dress. Number 3,7 & 9 is my favorites. I guess some of you thinks this trends is a bit too extreme but I actually love it. Xx

3 Responses to “The Platform Trend”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *