Goodbye Sale For My Swimwear Collection

In collaboration with Trelika Swimwear.
Downloads14


Get to the sale here.

 

Nu har det blivit dags för mig att säga hejdå till min bikinikollektion. Vi kommer köra en utförsäljning på de delar som är kvar (30-70%), en vecka framåt. Ni får även gratis frakt med koden “VICSHIP”. Det har varit superroligt att få göra detta samarbete och jag hoppas ni gillat min kollektion. Tack för alla snälla kommentarer och bilder ni delat. Kram!

/ Time to say goodbye to my swimwear collection. We will have a sale on the pieces that’s left (30-70% off), a week from now. You also get free shipment with the code “VICSHIP”. It’s been a superfun thing to do and I hope you’ve liked it. Thank you for all the great comments and the pictures you’ve been sharing. Xx

6 Responses to “Goodbye Sale For My Swimwear Collection”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *