MENU
11:08 | September 25, 2016

Goodbye Sale For My Swimwear Collection

In collaboration with Trelika Swimwear.

Uncategorized
Downloads14


Get to the sale here.

 

Nu har det blivit dags för mig att säga hejdå till min bikinikollektion. Vi kommer köra en utförsäljning på de delar som är kvar (30-70%), en vecka framåt. Ni får även gratis frakt med koden “VICSHIP”. Det har varit superroligt att få göra detta samarbete och jag hoppas ni gillat min kollektion. Tack för alla snälla kommentarer och bilder ni delat. Kram!

/ Time to say goodbye to my swimwear collection. We will have a sale on the pieces that’s left (30-70% off), a week from now. You also get free shipment with the code “VICSHIP”. It’s been a superfun thing to do and I hope you’ve liked it. Thank you for all the great comments and the pictures you’ve been sharing. Xx

6 Responses to “Goodbye Sale For My Swimwear Collection”

 1. Malin on

  Hej! Älskar din kollektion. Undrar lite gällande storlekar. Är 168 och väger 55 kilo, och har akupa- ska jag köra medium eller small? Tänker eftersom många har sagt att man ska gå upp en storlek!
  Vilken modell är din favorit?
  Ha det bäst!!! Kram!

  Reply
  • Annina on

   Hej Malin!
   Är det bikini du är ute efter så rekommenderar jag XS/S i överdel. Har du Small vanligtvis i underdel så gå upp till en medium. Har du XS så bör XS/S passa. :)
   Mvh Annina

   Reply
 2. Annina on

  Har nr 5 (min favorit bikini) och nr 8 sedan tidigare. Ska slå till på 2 baddräkter och kanske en till nr 5. Hihi! Älskar dem! Snyggaste och bekvämaste badkläderna ever! Är väldigt nyfiken på dina framtida designer projekt. :-* <3

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)